BH Telecom Zlatni sponzor EYOF-a

Kahriman je čestitao gradonačelniku Sarajeva Abdulahu Skaki i direktoru EYOF-a Senahidu Godinjaku na svim poduzetim aktivnostima koje su rezultirale time da Sarajevo i BiH imaju jedan ovakav respektabilan sportski događaj koji će nam vratiti olimpijski duh

114
EYOF

Potpisivanjem ugovor o reklamno–promotivnoj saradnji u sarajevskoj Vijećnici, BH Telecom je postao telekomunikacijski partner i zvanični Zlatni sponzor Evropskog olimijskog festival mladih (EYOF) koji će se od 9. do 16. februara održati u Sarajevu i Istočnom Sarajevu. Ugovor su potpisali v. d. direktora BH Telecoma Sedin Kahriman i direktor EYOF 2019 Senahid Godinjak.

Kompletna podrška

“BH Telecom je partner koji nam garantira da ćemo sve zahtjevne operacije oko organizacionih priprema, kompletne podrške u IT sektoru izvršiti onako kako se od nas očekuje.  Hvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli potpisivanju ugovora”, rekao je Godinjak.

Naglasio je da su pripreme oko organizacije EYOF-a u završnoj fazi, te sve teče planiranom dinamikom.

Kahriman je čestitao gradonačelniku Sarajeva Abdulahu Skaki i direktoru EYOF-a Senahidu Godinjaku na svim poduzetim aktivnostima koje su rezultirale time da Sarajevo i BiH imaju jedan ovakav respektabilan sportski događaj koji će nam vratiti olimpijski duh.

Lijepe vijesti i priče

“Čast nam je i zadovoljstvo što smo dio jedne ovakve priče i posebno nas raduje što nam je pripala organizacija telekomunikacijskog saobraćaja. Potrudit ćemo se da svi učesnici putem naših telekomukacijskih kanala šalju lijepe vijesti, priče i fotografije iz Sarajeva u cijeli svijet za koji sam siguran da će biti centar pozitivne energije”, istaknuo je Kahriman.

BH Telecom je ovom prilikom lansirao i specijalnu ediciju Ultra Start Paketa koji će se moći kupiti u Olimpijskom selu, te s ciljem što bolje komunikacije 80 WiFi antena  istalirano je na devet lokacija, te su na svim borilištima i svim lokacijama gdje će boraviti takmičari, turisti, posjetioci i predstavnici medija osigurali odgovarajuće tehničke uslove.

“Čestitam BH Telecomu koju je ponovo pokazao da je društveno odgovorna kompanija. Grad Sarajevo i BiH nisu zaboravili da organizuju velike događaje. Grad Sarajevo sada ispravlja lapsus koji se desio 2017. kada  EYOF nije održan. Ovo je velika prilika i za velike bh. kompanije. Dogovorili smo da će 9. februara i BH Telecom biti dio defilea na otvaranju. Kako se EYOF približava, sve sam svjesniji činjenice kako je Grad Sarajevo napravio veliki posao”, rekao je gradonačelnik Skaka.

PREKOMirela Haskić
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here