Vlašić među omiljenim destinacijama

Direktor Turističke zajednice SBK Miroslav Matošević kazao je da je Vlašić prepoznat kao vrhunska novogodišnja destinacija, koja svake godine okupi posjetitelje iz svih krajeva svijeta

182
Vlašić

Više od 10.000 posjetitelja iz BiH i inozemstva proslavilo je Novu godinu na Vlašiću, gdje je bio organiziran i doček na otvorenom, uz spektakularan vatromet koji je trajao 20 minuta, naveli su iz Turističke zajednice Srednjobosanskog kantona (SBK).

Zabava na otvorenom

Direktor Turističke zajednice SBK Miroslav Matošević kazao je da je Vlašić prepoznat kao vrhunska novogodišnja destinacija, koja svake godine okupi posjetitelje iz svih krajeva svijeta.

„Mi smo u novu godinu ušli sa zabavama i na otvorenom, i u zatvorenom. Svi posjetitelji imali su priliku uživati u dočeku i proslavi Nove godine na platou Babanovca, a nakon toga su se vratili u svoje hotele ili vikendice, gdje su, također, u privatnim aranžmanima organizirane odlične zabave koje su trajale do jutarnjih sati“, kazao je Matošević.

Skijaška sezona

Smještajni kapaciteti za novogodišnje praznike na Vlašiću rezerviraju se još u ljetnom periodu, a početkom decembra svi su već bili popunjeni.

„Prije desetak dana službeno smo otvorili skijašku sezonu na području centralne Bosne i od tada se ski liftovi na Vlašiću nisu gasili. Ove zime uvjeti za skijanje puno su bolji od prethodne, a nadam se da će to potrajati tijekom cijele zimske sezone“, naglasio je Matošević.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here