Film o 20 godina GRAWE osiguranja u BiH

Film donosi priču o nastanku ideje osnivanja ovog osiguravajućeg društva u veoma izazovnom periodu, neposredno nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini

158
Grawe osiguranje

Povodom 20 uspješnih godina poslovanja, GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je u saradnji s Akademijom scenskih umjetnosti Sarajevo, kreiralo svoj prvi korporativni film pod nazivom: “20 godina na Vašoj strani – GRAWE Sarajevo”.

Izazovan period

Film su režirali i producirali Emir Zumbul Kapetanović i Rusmir Efendić.

Film donosi priču o nastanku ideje osnivanja ovog osiguravajućeg društva u veoma izazovnom periodu, neposredno nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini.

Govori o počecima, GRAWE osiguranja, davne 1998. s jednim direktorom i samo dvoje zaposlenika. Nadalje, govori o postepenom razvoju proteklih 20 godina u jedno kompozitno osiguravajuće društvo sa čak 375 zaposlenika, koji su svojim zalaganjem dali doprinos razvoju firme i ugledu Grawe Brenda.

Svoj ugled, na putu punom izazova, GRAWE osiguranje je steklo fer i korektnim odnosom prema klijentima, zaposlenicima, ali i društvenoj zajednici u kojoj posluje.

Podrška zajednice

Lokalna društvena zajednica uživa podršku GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo i u obrazovnom, kulturnom, historijskom segmentu, a naročito u  programima pomoći socijalno i zdravstveno ugroženoj populaciji i osobama s posebnim potrebama.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here