Potpisivanje Ugovora o niskotarifnim letovima između Croatia Airlinesa, Eurowingsa i Zračne luke Mostar upriličeno je u srijedu na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru.

Ugovor su potpisali direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić i predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Jasmin Bajić koji su zahvalili svima koji su podržali uvođenje zračne linije između Zagreba i Mostara.

Riječ je o uspostavi redovne međunarodne linije Croatia Airlinesa između Zagreba i Mostara, temeljem javnog poziva koji je objavila Zračna luka Mostar, a putem koje će Croatia Airlines, Zagreb i Mostar povezivati tokom cijele godine.

“Nadam se da letovi neće biti samo dva puta sedmično nego svaki dan, i to ne samo za Zagreb nego i za Beograd, Beč, Tursku i ostale destinacije u svijetu” istaknuo je Premijer HNŽ-a Nevenko Herceg.

Prije samog čina potpisivanja ugovora, mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić kazao je kako su za realizaciju ovog projekta najzaslužniji Vlada FBiH i federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić.

Ministar Lasić izjavio je kako su Vlada FBiH i resorno ministarstvo saobraćaja i komunikacija osigurali sredstva, tj. subvenciju za uspostavljenje zračne linije između Mostara i Zagreba, a samim time i vezu s ostalim evropskim destinacijama.

“Prvenstveno smo pomogli mostarskoj zračnoj luci i Gradu Mostaru te na taj način barem malo pripomogli razvoju privrede”, kazao je ministar.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here