Euro – metali, lideri u distribuciji proizvoda i poluproizvoda crne i obojene metalurgije u BiH, promovisali su svoj novi TV spot “Najjača karika”. Na taj način je započela promotivna kampanja kojom se žele komunicirati mogućnosti i prednosti, kao i noviteti u ponudi koji obuhvataju proširenje asortimana na tzv. specijalne čelike, kaže se u saopćenju za javnost Euro – metala.

“Nakon prihoda od 37,9 miliona KM u prošloj godini i sjajnih 35 posto rasta čime je dodatno učvršćena liderska pozicija Euro – metala i ovom kampanjom želimo poručiti kupcima da smo njihov partner u punom smislu te riječi, i da se na nas mogu dugoročno osloniti. U jednom dijelu spota se kaže ‘mi postojimo kao najjača karika u Vašem poslovanju’ čime želimo kazati da smo dio uspjeha naših partnera, jer na najsigurniji način povezujemo njihove poslovne procese. Želimo također poslati jasnu poruku da smo neprikosnoveni lider na tržištu BiH, i da smo sa našom veličinom kapaciteta i asortimana u stanju odgovoriti svakom zahtjevu. Zašto eksperimentirati kada su tu Euro  – metali”, izjavio je Jasmin Subašić direktor kompanije. Produkciju spota radila je agencija Gotiva iz Sarajeva.

Za 2018. godinu u Euro – metalima su najavili nastavak razvoja, dalje širenje skladišnih kapaciteta, kao i određena tehnološka unaprijeđenja.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here