Asseco SEE potpisao je Ugovor o Master distribuciji s Diebold Nixdorf, globalnim liderom u proizvodnji bankomata i Connected Commerce kojim se omogućava sigurno i efikasno povezivanje gotovinskih i digitalnih finansijskih transakcija, a koji će biti na snazi od 1. januara 2018. godine.

Asseco SEE će djelovati kao Master distributer Diebold Nixdorf za bankarske proizvode, hardver, softver i srodne servise Diebold Nixdorf-a za sljedeće zemlje: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo, Bugarska i Albanija. Više od petnaest godina iskustva i akumuliranog znanja upotrijebit će se za podršku postojećim i budućim kupcima, kao i svim partnerima koji će biti dio ovog novog aranžmana, a preko Asseco SEE. Glavni cilj je osigurati kontinuitet i rast poslovanja klijenata.

Ovaj sporazum omogućit će Asseco SEE-u da ima partnere kojima će obezbjediti pristup Asseco SEE podršci, know-how i iskustvu te koji će im omogućiti pristup mogućnostima i drugim resursima. Navedeno će osigurati finansijskim institucijama kontinuitet poslovanja i pristup vodećim proizvodima i rješenjima u industriji zajedno s visoko kvalitetnom prodajnom i postpradajnom uslugom.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here