Osiguranje od nezgode: Novi proizvod Sberbank BH

Cijena ugovaranja police "Osiguranja od nezgode" iznosi 69 KM jednokratno

444

Sberbank BH ima novi proizvod. “Osiguranje od nezgode” je ekskluzivno kreirana ponuda osiguranja koja se od sada može ugovoriti u svim poslovnicama Banke.

“Niko od nas ne može izbjeći nepredviđene događaje. Ponekad nas zadesi nezgoda samo zbog toga jer smo u pogrešno vrijeme bili na pogrešnom mjestu. Želeći zaštiti naše klijente od nezgode i nepredviđenih okolnosti, te im osigurati određenu slobodu tokom cijele godine, u saradnji sa našom partnerskom osiguravajućom kućom, kreirali smo posebno osiguranje od nezgode. Jedan od benefita ove vrste osiguranja je i taj što pokriva troškove liječenja u zemlji i inostranstvu, kao i na privatnim polikilinikama”, izjavio je Alen Ražanica, direktor sektora partnerstva i kanali prodaje Sberbank BH.

Cijena ugovaranja police “Osiguranja od nezgode” iznosi 69 KM jednokratno, a korisnik je osiguran 24 sata dnevno, 365 dana u godini, bilo gdje u svijetu. Osigurati se mogu klijenti od 18 do 60 godina, a polica uključuje optimum benefita uz pokrića rizika kao što su troškovi liječenja, bolnička naknada, lom kosti, trajna invalidnost i smrt usljed nezgode.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here