Sberbank BH i ovo proljeće započinje novom akcijskom ponudom zamjenskih kredita. Kredit je u ponudi na period do 12 godine, te sa iznosom od 60.000 BAM.

“Našim sugrađanima, koji žele posložiti svoje finansije i objediniti ih u jedan povoljniji kredit nudimo veoma atraktivne kamatne stope, među kojima bih istakla kamatnu stopu od 4,49% koja je fiksna. Korigovali smo našu akcijsku ponudu sa dodatnim pogodnostima kako bismo odgovorili zahtjevima tržišta”, izjavila je Emina Muharemović, direktorica sektora Maloprodaja u Sberbank BH.

Zamjenski kredit je najpopularniji kreditni proizvod, jer omogućava korisnicima da refinansirajući svoje obaveze otvore prostore za ostvarenje svojih želja. Sberbank kao svoju prednost dodatno ističe jednostavnost u apliciranju i brzinu u isplati.

“Posebna pogodnost za naše klijente je što neophodnu dokumentaciju, kao što je potvrda o prebivalištu mogu dobiti u banci“, istakla je Muharemović.

Kamata je u prve tri godine fiksna, a korisnici kredita dobivaju besplatno i paket proizvoda, te Sbebrank platnu Pika Karticu. Za sve klijente koji tokom marta ugovore kredit darujemo dodatnih 1000 bodova na Pika Kartici lojalnosti. Detaljnije informacije o akcijskoj ponudi kredita možete potražiti na www.sberbank.ba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here