Acerov TravelMate P6 za poslovne korisnike

TravelMate P6 ponajprije je namijenjen poslovnim korisnicima, zbog čega je i opremljen s većim brojem mikrofona kako bi komunikacija s poslovnim partnerima bila što jasnija.

60

Acer je predstavio novu generaciju laptopa iz serije TravelMate. Riječ je o popularnom, perolakom, ultraprenosivom modelu P6, čiju novu, ovogodišnju verziju pogoni osma generacija Intelovih procesora iz serije Whiskey Lake. Grafički dio posla kod snažnijih konfiguracijskih varijanti uređaja povjeren je diskretnoj grafičkoj kartici – GeForceu GTX MX250. U ponudi će biti četiri procesora – Core i5-8265U, Core i5-8365U, Core i7-8565U i Core i7-8665U. Novi TravelMate P6 odlično je mrežno poveziv – nudi Wi-Fi, Bluetooth, NFC i 4G LTE. Kako bi korisnici u svakom trenutku imali vlastitu internetsku konekciju, Acer je dodao i podršku za eSIM kartice.

TravelMate P6 ponajprije je namijenjen poslovnim korisnicima, zbog čega je i opremljen s većim brojem mikrofona kako bi komunikacija s poslovnim partnerima bila što jasnija. Kako je poslovnim korisnicima bitna sigurnost, TravelMate P6 opremljen je sa IR kamerom i čitačem otisaka prstiju. Kao dodatan sigurnosni detalj TravelMate P6 ima ugrađen i slider koji služi za prekrivanje web kamere kada nije u upotrebi. TravelMatea P6 na tržište stiže u junu 2019. godine po početnoj cijeni od 1.250 eura.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here