PoslovniPokloni.ba kao web shop namijenjen korporativnom darivanju, u svojoj ponudi uvijek ostavlja prostor za društveno odgovorno poslovanje svojih klijenata, u vidu poklona za društvenu zajednicu.

BRIGA ZA DRUGE

„Koliko brinemo za zajednicu i naše sugrađane kojima je potrebna pomoć? Kažu da iskreno poklanja onaj koji ne očekuje ništa zauzvrat. Naše sugestije uvijek idu u pravcu poklanjanja nemoćnima, djeci, starijim osobama i svima koji ne mogu u potpunosti da se brinu o sebi.“, kaže osnivačica PoslovniPokloni.ba Marija Trubajić.

Domaće i inostrane kompanije koje posluju na teritoriji Bosne i Hercegovine i šire, imaju mogućnost da u saradnji sa PoslovniPokloni.ba dobiju potpunu logističku podršku kao i osmišljavanje, nabavku i dostavu poklona društvenoj zajednici.

„Naši klijenti dominantno vole poklanjati za vrijeme novogodišnjih i vjerskih praznika, a pored poklona radnicima, partnerima i značajnim gostima, kompanije ne zaboravljaju pomoći onima koji su u teškoj finansijskoj situaciji. Na ovaj način se vidi zaista odgovorno ponašanje prema zajednici i samim tim vraća se jedan dio koji je ona njima i svima nama dala. Pozivamo sve zainteresovane firme i pojedince da nam se pridruže u ovim aktivnostima.“, istakla je Marija Trubajić.

Postoji na stotine poklon kombinacija i mnogo načina da se poklon uruči, a pritom poklonodavac može željeti anonimnost poklona ili ne, u potpunosti je prema želji naručioca poklona.

DJEČIJI POKLON PAKETIĆI

Za dječiji osmijeh, novogodišnji i drugi paketići su neizostavan dio prazničnih darivanja. Uz slatkiše i grickalice, igračke su obavezan sadržaj paketića, a pored toga i koristan školski pribor. Dječija igra je uključena u kompletan proces razvoja djeteta i po mnogo čemu zaslužena je za zdravo odrastanje.

Na osnovu budžeta kompanije i potrebne količine, mogu se izraditi poklon ponude sa kompletnim sadržajem paketića, uz opciju aplikacije logotipa kompanije na jednom ili više proizvoda. Poklon ideje su spremne, za više detalja dostupni smo putem e-mail adrese internet prodavnice:

info@poslovnipokloni.ba i broja telefona +387 65 888 124

PoslovniPokloni.ba – Pokloni s obrazom

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here