Novi alat: BH Telecom Tube

Recenzije najatraktivnijih uređaja iz ponude BH Telecoma na YouTube kanalu

88

Kompanija BH Telecom posebnu pažnju posvećuje praćenju aktuelnih trendova iz oblasti modernih tehnologija nastojeći svojim korisnicima osigurati dostupnost svih noviteta na tržištu, bilo da se radi o uređajima ili uslugama.

Prije nekoliko dana predstavljen je novi koncept prezentacije uređaja iz ponude BH Telecoma, a radi se o video recenzijama koje će se objavljivati na njihovom oficijelnom YouTube kanalu.

„BH TELECOM TUBE“ naziv je serijala video recenzija koje će svi zainteresirani moći pronaći na YouTube kanalu BH Telecoma, a u narednom periodu bit će objavljene recenzije nekih od najboljih uređaja na svjetskom tržištu.

Na ovaj način BH Telecom je postao prvi telekom operator u BiH koji recenzira svoje uređaje u video formatu, te na posebno prilagođen, pojednostavljen i jasan način prezentira i približava svoju ponudu javnosti. 

Prvi uređaj koji je predstavljen korisnicima jeste Samsung Galaxy S23 Ultra, uređaj koji se trenutno smatra najboljim pametnim telefonom i najmoćnijimAndroid uređajem na svijetu!

Zašto je tako saznajte u odličnoj recenziji koja započinje detaljima o karakteristikama svih kamera koje ovaj uređaj posjeduje, a tu su i veoma korisne informacije o njegovoj bateriji, mikročipu, operativnom sistemu, kao i ultra snažnom procesoru koji Samsung Galaxy S23 Ultrapametni telefon čini izuzetnim.

Kada se govori o sveukupnim performansama ovog uređaja, mnogo puta ćemo čuti riječi unaprijeđeno, revolucionarno i poboljšano, ali na kraju smo zaključili da je to zaista i opravdano!

Video recenziju Samsung Galaxy S23 Ultra možete pogledati OVDJE

Recenzije uređaja iz ponude BH Telecoma dostupne suna YouTube listi „BH TELECOM TUBE.

Uređaje iz ponude BH Telecoma možete kupiti putem webshopa uz besplatnu dostavu bilo gdje u BiH, kao i na svim prodajnim mjestima BH Telecoma.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here