Šesti Međunarodni sajam namještaja SARAJEVO4WALLS – S4W 2023

Sajam će biti održan unutar  kompleksa Olimpijske dvorane Zetra u Sarajevu u periodu od 11.05. do 14.05.2023. godine, u organizaciji agencija  Profi Team i Spiritus iz Sarajeva.

3680

U Sarajevu se po šesti put održava međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera pod nazivom SARAJEVO4WALLS– S4W 2023.

Sarajevo će ponovo biti sajamski centar iz  oblasti drvne industrije i namještaja nakon više od godinu dana čekanja.

Na Međunarodnom sajmu namještaja SARAJEVO4WALLS u Bosni i Hercegovini predstavlja se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U ovaj sajam spada i uređenje enterijera i eksterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala koji se koriste u proizvodnji namještaja.

Posjetioci će imati mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze iz nekoliko država regije i Evrope ili imaju svoja predstavništva u BiH i to iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Austrije, Poljske i Turske. Na sajmu će učestvovati i domaće kompanije iz Bosne i Hercegovine.

Na sajam se, kao učesnici, vraćaju brojne renomirane kompanije što potvrđuje kvalitet SARAJEVO4WALLS, ali dolaze i nove kompanije, što također govori da je sajam postao veoma bitan kao jedan od centara u regionu za proizvodnju i plasman namještaja na tržište.

Za taj sajam su planirane i dodatne sajamske aktivnosti, u trajanju od dva dana.

Organizatori sajma SARAJEVO4WALLS nastavljaju sa humanitarnim radom te se i ove godine dio sredstava od ulaznica proslijediti humanitarnim udruženjima kao i svih prethodnih godina. Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam od 11.05. do 14.05.2023. godine u Zetri i pogledaju najbolje od najboljeg što nudi privreda Bosne i Hercegovine, te kupuju po popustima od pet posto do 50 posto i da učestvuju u humanitarnom radu zajedno sa organizatorima sajma. Organizator zahvalnost iskazuje Ministarstvu privrede Kantona Sarajevo. Sve informacije o sajmu možete pronaći na web stranici www.sarajevo4walls.ba,
facebook profilu sajma  i instagram profilu.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here