U Zavidovićima podržano 15 novih biznisa

IMPAKT inkubator poslovnih ideja se već treću godinu provodi u Zavidovićima i zapažen je povećan interes za pokretanje vlastitih bizisa.

30

Investicijska fondacija Impakt i Grad Zavidovići održali su finalnu prezentaciju IMPAKT inkubatora poslovnih ideja, koja je rezultat zajedničke saradnje kroz provođenje integralnog programa podrške razvoju poduzetništva pod nazivom IMPAKT inkubator poslovnih ideja.

Komisija za validaciju poslovnih ideja ocijenila je da četri poslovne ideje ispunjavaju uvjete za podršku što je ukupno 15 podržanih biznisa u posljednje tri godine.

Podršku su dobili Mirela Jusupović, Sandina Mukić, Demir/Rasim Buljubašić i Edhem Saćić.

„Već treću godinu zaredom u saradnji sa Gradom Zavidovići provodimo IMPAKT inkubator poslovnih ideja i jako smo sretni što svake godine imamo veći broj osoba zainteresiranih za pokretanje vlastitog biznisa, a i što Grad Zavidovići kontinuirano ulaže u razvoj poduzetništva“, poručili su iz Investicijske fondacije Impakt.

Poduzetništvo je pokretač lokalnog ekonomskog razvoja, a ulaganje u razvoj poduzetništva zasigurno je dobra i isplativa investicija. Zavidovići zasigurno imaju poduzetnički potencijal i potrebno je nastaviti razvijati poduzetničku inicijativu i podržati napore lokalne zajednice na tom putu.

Više informacija o IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja dostupno je na: www.impakt.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here