Mastercard i UniCredit vas vode na finale UEFA Champions League

Plaćajte UniCredit Mastercard karticama i osvojite put u Istanbul

52

Finale UEFA Champions League je vrhunski događaj za sve ljubitelje fudbala, a mogućnost da jedan ovakav meč gledate uživo, iskustvo je koje bi se moglo opisati samo jednom riječju – neprocjenjivo.  Kako bi najveći san svakog navijača – gledanje svog omiljenog kluba u finalu UEFA Champions League bio bliže ostvarenju, potrebno je da do 25.04. ove godine učestvujete u nagradnoj igri koju su, u saradnji s kompanijom Mastercard, organizovale UniCredit Bank d.d. Mostar i UniCredit Bank a.d. Banja Luka.

Sve što fanovi najvažnije sporedne stvari na svijetu – fudbala, klijenti UniCredit banaka u BiH, treba da urade jeste da u toku trajanja nagradne igre realizuju najmanje jedno plaćanje UniCredit Bank Mastercard platnom karticom ili m-karticom u okviru svog mobilnog novčanika (beskontaktno plaćanje mobilnim telefonom na POS uređajima), u minimalnom iznosu od 10 KM.

Nagradna igra traje u periodu od 25.03. do 25.04.2023. godine, a veći broj transakcija pruža i veću šansu da početkom 6. mjeseca baš vi otputujete u Istanbul i uživate u ovom nezaboravnom iskustvu u odabranom društvu.

Dakle, iako glavnu nagradu može osvojiti samo jedan sretni dobitnik, to ne znači da dobitnik na putovanje ide sam, jer upravo dobitnik glavne nagrade osvaja čak dvije ulaznice za finalni meč UEFA Champions League, koje obezbjeđuje Mastercard, a u okviru paket aranžmana koji, pored navedenih ulaznica, uključuje i dvije povratne avionske karte na relaciji Sarajevo-Istanbul-Sarajevo, dva polupansiona u hotelu i prigodan džeparac na UniCredit Mastercard dopunjivoj platnoj kartici.

Kao dodatne nagrade za ostale sretne dobitnike obezbijeđeni su i poklon vaučeri u vrijednosti od po 200 KM za kupovinu sportske opreme u prodavnicama „Sport Vision“.

Ukoliko još uvijek nemate UniCredit Mastercard platnu karticu ili m-karticu u okviru UniCredit m-ba aplikacije (važi samo za korisnike Android operativnog sistema), koje će vam omogućiti učešće u ovoj nagradnoj igri, pogledajte ponudu ovdje i aplicirajte odmah.

Više informacija o pravilima nagradne igre, nagradnom fondu i datumu izvlačenja dobitnika potražite na web stranicamani UniCredit Bank Mostar i UniCredit Bank Banja Luka.

Gledati utakmicu s novog omiljenog mjesta. Neprocjenjivo.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here