SAJAM MLADIH PODUZETNICA I PODUZETNIKA- SARAJEVO 2022.

Prvi Sajam mladih poduzetnica i poduzetnika - Sarajevo 2022 će se održati 12.11.2022.godine. Sajam je podržan od strane Ministarstva privrede Kantona Sarajevo.

101

Sajam mladih poduzetnica i poduzetnika – Sarajevo 2022. okupit će veliki broj mladih osoba sa područja Kantona Sarajevo. Poduzetnice i poduzetnici će imati priliku da se druže, potpomažu, uče, motivišu i razmjenjuju stečena iskustva.

Ovaj projekat daje dodatni motiv da osobe koje žive na području Kantona Sarajevo uspostave nove konekcije, međusobno se upoznaju, te rade na osnaživanju privrede na području Kantona Sarajevo.

Ovo je odlična prilika da se povežete sa drugim mladim poduzetnicima, te da steknete nove poslovne partnere.

Sajam će se održati 12.11.2022. godine u hotelu Hills na Ilidži, sa početkom u 10.00 h, te je planirano da završi do 15.00 h, a nakon sajma, predviđen je ručak i druženje.

Učešće na ovom Sajmu je besplatno.

Obzirom da je broj mjesta ograničen, a zainteresovanost velika, te da je planirano da ukupno imamo 200 učesnika na sajmu, molimo da popunite pristupni formular, a koji se nalazi na linku https://sefica.ba/prijava-na-sajam-mladih-poduzetnica-i-poduzetnika-sarajevo-2022/ili da se javite putem e-maila udruzenje.sefice@gmail.com

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here