Održano 5. izdanje Audi B2B Run utrke : Poslovna zajednica na nogama

124

Prirodna oaza grada Sarajeva, Vilsonovo šetalište, jučer je bila mjesto održavanja jubilarnog 5. izdanja Audi B2B Run utrke. Ovogodišnja utrka je okupila brojne kompanije i rekordan broj od 1760 trkača. Učesnici su spremno odmjerili snagu i brzinu braneći boje svojih kompanija. Uz već poznate timove koji ne propuštaju ovu utrku, ovogodišnje izdanje je obilježio veliki broj ekipa koje su se po prvi put našle na startu.

AUDI B2B RUN je jedinstvena platforma namijenjena isključivo poslovnoj zajednici. Događaj na prvo mjesto stavlja važnost aktivnog stila života i druženja kolega iz različitih kompanija izvan radnog vremena i okruženja. Učesnici su imali zadatak da istrče 5 km dugu stazu koja je prolazila kroz najatraktivnije dijelove Sarajeva, Vilsonovo šetalište i stadion Grbavica. Nakon utrke, druženje se nastavilo na after run party-u uz spektakularno proglašenje pobjednika.

Kompanija Porsche BiH sa svojim brandom Audi već petu godinu zaredom stoji uz Audi B2B Run kao naslovni sponzor. Ovogodišnja utrka je u znaku obaranja rekorda, pa tako i Audi BH sa izvrsnim poslovnim rezultatima u 2022 godini obara sve rekorde. Ono što je posebno važno izdvojiti jeste potražnja i interesovanje ljubitelja četverotočkaša za modelima Audi e-tron GT i Q4 e-tron što je najbolji dokaz svjesnosti svih prednosti električnih vozila i budućnosti elektromobilnosti u Bosni i Hercegovini.

Audi B2B Run je još jednom potvrdio status najmasovnije pojedinačne utrke u zemlji koja podiže poslovnu zajednicu na noge a Audi je ponosan što je dio ove uspješne priče.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here