CROAGRO I SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA

U doba ubrzanog razvoja tehnoloških inovacija kao i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, cilj sajma je okupiti i prezentirati visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmjenu iskustava i znanja.

21

U zajedničkom terminu od 1. do 4. decembra na Zagrebačkom velesajmu održat će se CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja.

Program izlaganja sajma CroAgro obuhvaća poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, strojeve i opremu za obradu, konzerviranje te skladištenje nakon berbe, kao i sjeme, sadni materijali i zaštitu bilja.

Posjetitelje, uz izlagački segment, očekuju popratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera na preko 20 000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora. Sajam će se održati u 9 međusobno povezanih i grijanih paviljona.

U istom terminu održavaju se i Sajmovi zdravog življenja, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima s naglaskom na zdravi život, povratak prirodi i održivom načinu života. Uz izložbeni dio, sajam prate stručni skupovi i konferencije na aktualne teme. Na više lokacija održat će se brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice. Izlagački segment obuhvaća tri osnovna tematska područja: Organica/APItera; Kronoplja i Alterna.

Više informacija možete pronaći na www.zv.hr i na društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here