Nova donacija Addiko Bank Sarajevo

Namještaj i knjige mališanima u Lukavcu

82

Addiko Bank Sarajevo uključila se u inicijativu UG „1.Maj Hrvati“ iz Lukavca za obnovu i poboljšanje uslova u zgradi koju koristi područna osnovna škola, a sa ciljem obezbjeđivanja kvalitetnijih uslova za obavljanje nastavnih aktivnosti učenika koji pohađaju ovu školu. Banka je obezbijedila ormare, police, stolove i dodatni namještaj za dvije prostorije u okviru ovog objekta. Osim toga, u okviru ove donacije nabavljen je i dio potrebnih školskih lektira, za biblioteku čije je otvaranje planirano do kraja školske godine.

„Ovi vrijedni ljudi su praktičnim primjerom pokazali bitnost lokalnog aktivizma i inicijative, te u zaista kratkom roku uspjeli od prilično neuslovnog objekta napraviti funkcionalan i uređen objekat. Mi smo prepoznali ovu njihovu inicijativu i u skladu sa mogućnostima podržali je donacijom namještaja, ali i knjiga za lektiru, kako bi prostorije potpuno spremno dočekale učenike u novoj školskoj godini,” istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank Sarajevo i naglasio opredijeljenost banke za aktivnu ulogu u lokalnim zajednicama u kojima djeluje.

Zahvalni smo Addiko banci što su prepoznali potrebe, važnost i doprinos našeg udruženja, a s ciljem stvaranja boljih uslova za život u našoj lokalnoj zajednici. Prostorije koje uređujemo koristit će, osim udruženje građana „1 Maj Hrvati“ i svi naši mještani – počev od djece pa sve do penzionera – kroz edukacioni centar i dječju biblioteku, te nam ova donacija zaista znači puno“, istakao je Sanel Đuzić, predsjednik udruženja „1.Maj Hrvati“, Lukavac.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here