Donacijom Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka otvorena preuređena dm prodavnica u Ferhadiji

Tri dana popust od 15 posto na ukupnu kupovinu

91

Uz brojne pogodnosti i iznenađenja za kupce, u ulici Ferhadija u Sarajevu, otvorena je preuređena dm prodavnica.

Ponovni početak rada na dobro poznatoj adresi, ali u još ugodnijem, osvježenom prodajnom prostoru, bio je povod da svima koji su obavili kupovinu željenih proizvoda iz bogatog dm asortimana u vrijednosti od 30 KM ili više, dm osigura mali znak pažnje. Na dan otvorenja ali i dva naredna dana, tačnije do 26. marta, svim kupcima dm daruje ceker i popust od 15 posto na ukupnu kupovinu, a kupci čiji iznos računa bude u iznosu od 60 KM ili više na kasi će moći preuzeti dm peškir.

Za sve one koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana te iskoristiti popust, dm je osigurao ograničen broj kupona s popustom od 15 posto na ukupnu kupovinu, a koji će se moći iskoristiti do 24. aprila 2022.

Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka donacija u vrijednosti od 5.000 KM

Kompanija dm je i ovaj put dala svoj doprinos lokalnoj zajednici uručivši donaciju u vrijednosti od 5.000 KM Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka iz Sarajeva. Kako navode iz Udruženja, koje već 19 godina pruža pomoć djeci oboljeloj od raka i njihovim porodicama širom BiH, svaki vid podrške pomaže u borbi protiv ove opake bolesti te olakšava put do izlječenja.
„Donacija će se sastojati od higijenskih potrepština neophodnih za održavanje sigurnog okruženja, s obzirom na delikatno zdravstveno stanje u kojem se nalaze djeca oboljela od raka, te od imuno suplemenata koji će biti dodatna potpora u borbi za njihovo zdravlje. Od srca smo zahvalni kompaniji dm što su se odlučili za Udruženje Srce za djecu i našu djecu, jer nam je važno da cijela društvena zajednica bude podrška oboljeloj djeci pa tako i društveno odgovorne kompanije”, izjavio je Fikret Kubat, direktor Udruženja Srce za djecu i istakao kako svakodnevno osluškuju potrebe i probleme djece i porodica, te u skladu s njima kreiraju projekte kojima žele unaprijediti položaj oboljele djece u našoj zemlji.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here