Telemach BH neće povisiti cijene svojih usluga

U posljednje tri godine Telemach BH nije mijenjao cijene usluga analogne i digitalne televizije

86

Protiv kompanije Telemach BH već nekoliko sedmica vodi se negativna kampanja utemeljena na potpunim neistinama i lažnim konstrukcijama. Posljednja od plasiranih lažnih informacija koja ima za cilj obmanu korisnika je da će Telemach BH povisiti cijene svojih usluga, što predstavlja apsolutnu neistinu.

“Naime, u posljednje tri godine Telemach BH nije mijenjao cijene usluga analogne i digitalne televizije i pored činjenice da smo unaprijedili sve servise, uveli nove tehnologije i pružili korisnicima vrhunske usluge na nivou zemalja Evropske unije. Također, Telemach BH neće povisiti cijene svojih usluga ni u 2022. godini. U trenutku dok Telemach BH stalno unapređuje svoje poslovanje i ima sve širi asortiman usluga kao nijedna kompanija u Bosni i Hercegovini nećemo dopustiti pokušaje nanošenja štete našem ugledu i objavljivanje lažnih vijesti o nama”, saopćeno je iz kompanije Telemach BH.

United Grupa

Telemach BH dio je United Grupe, vodećeg telekomunikacijskog i medijskog operatera u jugoistočnoj Evropi. Prisutna u osam zemalja, kompanija ima oko 15 miliona korisnika i više od 15.500 zaposlenih. United Group je od 2019. u većinskom vlasništvu BC Partnersa, jedne od najvećih svjetskih investicijskih kompanija.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here