Uživajte u toplini svog doma uz prozore Elegant

Odabirom kvalitetnih prozora kvaliteta života može itekako porasti. Uz prozore Elegant imat ćete velike prozore koji će pružiti elegantan i moderan dojam uz izvrsne vrijednosti toplinske izolacije. Savršeno za zimu, ali izvrsno i tokom vrućeg ljeta.

78

Danas su veliki prozori sve češći odabir prilikom gradnje stambenog prostora jer osim svog modernog izgleda, u vaš dom propuštaju jako puno prirodne svjetlosti. Ako razmišljate o elegantnim i minimalističkim prozorima, prozorski profil Elegant nudi vam upravo to. Osim što je Elegant prozor koji će zadovoljiti svačiji ukus, važno je imati sustav prozora koji pružaju vrhunsku toplinsku izolaciju.

Kako je krenula sezona grijanja, važno je imati dobre i kvalitetne prozore koji će doprinijeti uštedi jer znamo kako je energija skup proizvod. Prozorski sustav Elegant iskazuje vrhunske vrijednosti izolacije – kako toplinske, tako i zvučne. Iako svojom estetikom i izgledom predstavlja pravu alternativu aluminijskim profilima, on s druge strane zadržava sva izolacijska svojstva PVC-a, što itekako pridonosi uštedi energije. Štoviše, zbog mogućnosti ugradnje izuzetno debelih stakala, s Elegantom se jednostavno i učinkovito može realizirati standard za pasivne kuće. Osim toga, s Elegant profilima imat ćete puno prirodnog svjetla u svom domu.

Odaberite najbolje za sebe

Prostori opremljeni prozorima Elegant profitiraju od izuzetno uskog dizajna prozorskog sustava profila. Posebno veliki i stabilni prozori koji se mogu realizirati pomoću specijalne tehnologije lijepljenja stvaraju svijetle i osunčane prostore te dodatno pridonose udobnosti vašeg doma. Uz to, Elegant možete birati u paleti od preko 50 boja i odabrati upravo onu koja najviše odgovara vašim individualnim željama, bilo da se radi o novogradnji ili renovaciji.

Platforma Elegant dodatno je ojačala poziciju cijele Deceuninck grupacije kao lidera na području inovacija za PVC sustave prozora i vrata. S gotovo 84 godine iskustva, tvrtka Deceuninck primjenjuje jedinstvenu strategiju kojoj je glavni cilj inovacija i održivost. Ukratko, možemo reći da je Deceuninck napravio pravu revoluciju na području PVC prozora i vrata. Tako Deceuninck uspješno u vaš dom unosi PVC profile za prozore i vrata koji zadovoljavaju vaše potrebe za toplinskom učinkovitošću, ali i svim estetskim zahtjevima i održivošću.

Posljednje, ali ne i najmanje važno – tvrtka Deceuninck iz godine u godinu postiže zapanjujuće rezultate u pogledu zaštite okoliša. Svi njihovi proizvodi su ekološki prihvatljivi, mogu se reciklirati do 100 posto te istovremeno povećavaju udobnost domova. Uz platformu Elegant tvrtke Deceuninck, dobit ćete cjelovit, inovativan i moderan koncept prozora.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here