Komunicirajte kao kod kuće u regionu Zapadnog Balkana

Sve bonuse koje dobijete u najnovijim m:tel Pretplata tarifama koristite podjednako u regionu Zapadnog Balkana kao i kod kuće

61

Planirate li putovanje u Srbiju, Sjevernu Makedoniju, Crnu Goru ili Albaniju, m:tel vas podsjeća na roming kao kod kuće i još više prednosti uz najnovije m:tel Pretplata tarife.

Ukoliko putujete u neku od navedenih zemalja Zapadnog Balkana, koristeći najnovije m:tel Pretplata tarife, možete da nastavite da koristite sve telekomunikacione usluge na svom mobilnom telefonu kao da se nalazite u matičnoj mreži. Minute i poruke, kao i mobilni internet koje dobijate u okviru svog paketa u BiH, važe i za razgovore i SMS, te prenos podataka i kada se nađete u regionu Zapadnog Balkana. Pozivajući brojeve sa pozivnim brojevima  +387, +382, +383, +381, +389 ili +355, ostvareni saobraćaj će vam se tarifirati kao nacionalni.

Ukoliko u toku putovanja iskoristite svu količinu bonus neta u okviru svog paketa, dobit ćete obavještenje, a usluga prenosa podataka vam se blokira ukoliko sami ne odlučite da kupite neku od tarifnih opcija dostupnih za roming. Budite bez brige jer dok god se nalazite u mrežama koje pripadaju regionu Zapadnog Balkana ne možete prouzrokovati neželjene troškove.

Predlažemo vam da ukoliko već niste, obavezno preuzmete ili osvježite aplikaciju m:go jer su vam na njoj dostupne sve potrebne informacije koje će vam olakšati upravljanje m:tel uslugama. Putem ove aplikacije uvijek ćete imati tačan pregled stanja na računu, količine neta, te roming tarifnih opcija koje možete da dokupite u svakom trenutku.

Iskoristite praznike za uživanje i relaksirano pođite na put!

Za više informacija pozovite 0800 50 000 za postpaid ili 066 10 10 10 za prepaid korisnike.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here