Jeste li od onih koji vole poklanjati i jeste li spoznali radost poklanjanja?

Poklonite svojim voljenima dašak prirode kroz Organlook poklon pakete.

89

Nalazimo se u dijelu godine koji je u znaku darivanja. Novogodišnji praznici odličan su povod za obradovati naše najbliže, porodicu, prijatelje, kolege, poslovne partnere i sve one koji su sa nama i na bilo koji način dijelili radosti i trenutke prethodne godine.

Ali, kako odabrati pravi poklon?

Kozmetika je sama po sebi oduvijek bila prikladan poklon za svaku priliku  pa tako i za novogodišnje darivanje. Sa željom da to darivanje bude što ljepše Organlook je pripremio široku ponudu poklon paketa.

Organlook je bosanskohercegovački brend prirodne, ručno pravljene kozmetike čiju paletu čini više od 100 različitih proizvoda napravljenih od pažljivo odabranih organskih i prirodnih sastojaka kao što su: cvijetne vodice, hladno prešana ulja, biljni puteri i eterična ulja. Prepoznatljivi Organlook proizvodi osim svog sastava, jedinstveni su i po mirisu i dizajnu.

Osim što je zadnjih godina postala apsulutni trend u cijelom svijetu, prirodna kozmetika ima i terapeutsko djelovanje i kao takva sigurno će naći put do svakog srca. Sama simbolika daricanja prirodne kozmetike sa sobom nosi posebne poruke. Darivanjem prirodne kozmetike promoviramo i  podržavamo zdrave životne navike, pokazujući našu brigu za osobu kojoj poklanjamo.

Želeći dodatno olakšati novogodišnje darivanje proširili smo paletu naših proizvoda. Pa tako je kraj godine u Organlook donio mnogo noviteta. Nakon mnogo mjeseci rada i truda na razvijanju proizvoda, Facelook kolecija dobila je  tri nova proizvoda: hijaluronski serum sa AHA kiselinama, vitaminski serum i piling sa voćnim AHA kiselinama. Ove savršene formule pružit će koži dubinsku njegu i hidrataciju i pomoći kod uklanjanja znakova starenja.

Mislili smo i na muškarce, te smo obogatili Organlook paletu i sa muškom kolekcijom. Iako se u prošlosti  smatralo da je muškarcima za njegu tijela potreban samo sapun, to vrijeme je prošlo. Danas sve veći broj muškaraca pažljivo bira proizvode za njegu tijela. Organlook muška kolekcija uključuje gel za tuširanje, deokremu, toaletnu vodu i balzam za bradu i lice. Upakovan u brendiranu kutiju, mirisni muški poklon paket bit će prava radost svakom muškarcu.

Poklonite svojim voljenima dašak prirode kroz Organlook poklon pakete.

Ukoliko želite da zajedno kreiramo mirisne i prirodne Organlook poklon pakete za vašu porodicu, prijatelje, kolege i poslovne partnere javite nam se na info@organlook.com  ili na telefon 061 667 862.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here