Sretni praznici iz Avona

Za kraj godine Avon je upriličio tradicionalno novogodišnje druženje za medije i influencere u poznatom slatkom kutku – slastičarnoj Mrvica Old Town u Sarajevu.

29

Za kompaniju Avon 2021. godina je bila jako važna. Ovaj brand je 2021. godine proslavio čak 135 godina postojanja. Veliki broj projekata nalazi se iza Avon BiH tima, ali i u pripremi su novi projekti za godinu koja nam dolazi.

Na samom kraju godine upriličeno je novogodišnje druženje za medije i influencere koje je poslužilo i kao podsjetnik na ono što je obilježilo godinu za nama u ovoj kompaniji:

„Avon je u 2021.godini obilježio zaista veliki rođendan. Čak 135 godina postojanja na koje smo iznimno ponosni. Ponosni smo što smo od početaka kompanija koja na prvo mjesto stavlja ženu i pored vrhunskih kozmetičkih proizvoda uvijek težimo tome da poboljšamo živote žena širom svijeta.” istakla je Šejla Korjenić PR specijalista Avona u Bosni i Hercegovini

„Ponosni smo na naše društveno odgovorne projekte i aktivnosti koje smo protekle godine proveli. A i onime što smo najavili za iduću godinu. Naime kao dio proslave 135 godina postojanja kompanije Avon, globalno doniramo 1,35 miliona američkih dolara udruženjima koja se bore protiv nasilja nad ženama. I početkom 2022. godine saznaćemo koja su to udruženja dobitnici donacija unutar ovog velikog granta.”

Iz kompanije Avon ističu da nas u narednoj godini očekuju i brojni noviteti iz Avon laboratorija koje će nam predstavljati u Avon brošurama koje izlaze svake četiri sedmice.

Novogodišnje druženje je poslužilo i kako bi se svi prisutni pripremili za nadolazeći praznični period. Veseli tim slastičarne Mrvica je pripremio kratku prezentaciju pripremanja prazničnih keksića po jedinstvenoj Mrvica recepturi u čijoj pripremi su mogle učestvovati i sve zvanice.

Avon je za period pred nama pripremio nešto posebno: „Za naše drage korisnike tokom ovog prazničnog perioda smo pripremili i brojne setove kako bismo im omogućili da obraduju svoje najmilije i uruče im zaista jedinstvene poklone. I za kraj poželjeli bismo svima sretne i vesele praznike i naravno sretnu Novu godinu”, poručili su iz kompanije Avon.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here