U OBJEKTIVU VRHUNSKIH UREĐAJA SVAKA FOTOGRAFIJA POSTAJE PRIČA

Zahvaljujući popularnosti i moći fotografije, kvalitet kamere je postao važan kriterij za odabir pametnog telefona.

64

Fotografije igraju važnu ulogu u našim životima. Povezuju nas s prošlošću, podsjećaju na ljude, mjesta, trenutke, osjećaje i događaje. One mnogo govore i o našoj sadašnjosti, o tome ko smo i šta nam je bitno u životu. Prikazuju svu ljepotu svijeta, ali i njegove loše strane.

Fotografija je jedna od rijetkih stvari u životu zbog koje smo spremni izaći čak i iz zone komfora. Da nije tako, nikada ne bismo imali fotografije snimljene pri ekstremnim vremenskim uvjetima, u cik zore, sa snijegom prekrivenih planinskih vrhova i riječnih brzaka, iz morskih dubina, središta oluja i društvenih događanja. Fotografije nas navode da razmišljamo, da se čudimo, divimo, smijemo i plačemo, a neke od njih su toliko moćne da pokreću društvene promjene.

Njihov značaj u savremenom dobu dodatno su povećale društvene mreže, na kojima su fotografije najsnažniji i najuzbudljiviji način za prenošenje emocija i iskustava. U prilog tome ide i činjenica da nikada nije bilo tako lako napraviti (dobru) fotografiju kao što je to slučaj danas. I ne, ne morate za to biti profesionalni fotograf i imati profesionalni fotoaparat. Dovoljno je da pri ruci imate pametni telefon s kamerom, a ispred sebe drage osobe, zanimljiv pogled ili situaciju. Jedan klik i uspomena je tu.

Zahvaljujući popularnosti i moći fotografije, kvalitet kamere je postao važan kriterij za odabir pametnog telefona. S vrhunskim iskustvom fotografiranja i kvalitetom fotografije koje vam mogu ponuditi iPhone 13 Pro i Samsung Galaxy S21, uređaji s vrha liste telefona s najboljim kamerama za 2021. godinu, ne možete pogriješiti. Oni će savršeno zabilježiti vaše dragocjene trenutke s familijom i prijateljima u bilo koje doba dana ili noći, u prirodi i domu, poslati u svijet najbolju sliku o vašem poslu i još mnogo toga.

Iz porodice Samsung ove godine stigao je i mobitel Samsung Galaxy A52s 5G, koji je svojom prednjom kamerom od 32 MP oduševio pobornike selfieja. S unapređenjem mogućnosti kamera na mobitelima pojavila se cijela plejada mladih ljudi, kojima je hobi fotografija i snimanje. Xiaomi 11T, s tehnologijom Cinemagic koja u samo jednom kliku donosi brojne trikove profesionalnih snimatelja, kao što su su Magic Zoom, Time Freeze, Night Time-Lapse i drugi načini kompliciranih snimanja, odgovor je na brojne njihove zahtjeve. Posljednji nalisti, ali ne i manje vrijedan, jeste OnePlus Nord 2, koji pruža odlične, detaljima bogate fotografije velikog dinamičkog raspona i s optičkom stabilizacijom slike.

Koji god uređaj da odaberete, želimo vam da puno lijepih trenutaka zabilježite njima. Više informacija na www.hteronet.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here