Večera od 860 dolara

Svako jelo prati posebna atmosfera koja uključuje posebna svjetla, zvukove, muziku, mirise, projekcije.

80

Restoran Ultraviolet koji je u Šangaju otvorio francuski kuhar Paul Pairet nudi Ultraviolet’s prix fixe meni koji uključuje slijed od 20 jela i pića, a košta od 600 do 860 dolara po osobi zavisno od dana u sedmici. Svako jelo prati posebna atmosfera koja uključuje posebna svjetla, zvukove, muziku, mirise, projekcije. Neka od jela su Piletina u tegli koje se sastoji od piletine, foie grasa i “dima iz vinograda”, Hrskava žestoka salata uključuje hrskavice od riže, pecivo, sir i krompir, gljive, rukolu i repu, Tupperware od crnog bakalara uključuje crni bakalar, komorač, rižu s majonezom, te niz drugih jela.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here