Studentski paket Sparkasse banke: sve potrebne bankarske usluge na jednom mjestu

Sparkasse banka nudi Studentski paket, koji ima sve potrebne bankarske usluge na jednom mjestu za samo 0,99 KM mjesečno.

30

Uplata stipendije, džeparca, naknada za honorarni rad, plaćanje knjiga, stanarina, računa i drugih životnih troškova samo su dio finansijskih aktivnosti studenata. Imajući u vidu specifične potrebe i mogućnosti ove populacije, s ciljem da im olakša pomenute brige i školovanje, Sparkasse banka nudi Studentski paket, koji ima sve potrebne bankarske usluge na jednom mjestu za samo 0,99 KM mjesečno.

U okviru ovog paketa studenti na raspolaganju imaju:

• otvaranje i vođenje Tekućeg/deviznog računa
• Izdavanje Debitne kartice
• Prijem izvoda e-mailom
• mBanking uslugu

Nakon otvaranja tekućeg računa, na koji stižu redovna ili povremena primanja,
studenti dobijaju i Mastercard debitnu karticu sa kojom mogu plaćati bilo gdje u zemlji ili svijetu, a podizanje gotovine je bez naknade na svim bankomatima Erste i Sparkasse grupe u svijetu.

Putem mbanking usluge studenti mogu vršiti sva plaćanja, a dostupna im je i usluga Slikaj & Plati, sa kojim se plaćanje režijskih računa vrši jednostavnim fotografisanjem računa.

Za veću uštedu troškova, u ovoj banci su kreirane posebne tarife plaćanja školarine i to 1,00 KM za uplate unutar banke te 1,60KM za transakcije izvan banke.

Više informacija o Studentskom paketu možete pronaći na web stranici Sparkasse banke.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here