Trebinje: Juli najbolji mjesec u historiji turizma

Oko 50 posto registrovanih noćenja u julu zabilježeno je u smještajnim kapacitetima turističko-rekreativnog kompleksa „Grad Sunca“ u hotelu SL Panorama i apartmanskom naselju "Bijeli grad“.

368

Tokom jula je u Trebinju evidentirano skoro 15.000 noćenja i to samo u registrovanim smještajnim jedinicama, što je najveći broj noćenja za jedan mjesec u historiji trebinjskog turizma.

Oko 50 posto registrovanih noćenja u julu zabilježeno je u smještajnim kapacitetima turističko-rekreativnog kompleksa „Grad Sunca“ u hotelu SL Panorama i apartmanskom naselju “Bijeli grad“.

U isto vrijeme, u Trebinju je za sedam mjeseci 2021. zabilježeno oko 47.000 noćenja, što je za 5.000 više u odnosu na cijelu 2020. godinu.

“Ostvareno je i 90 posto turističkog prometa u odnosu na sedam mjeseci 2019. godine, što je dobar rezultat”, navode u Turističkoj organizaciji.

Uzme li se u obzir da su u maju i junu 2021. godine zabilježeni izuzetni rezultati, te da stanje sa terena govori da je i aktuelni mjesec august izuzetno dobar može se naslutiti da će ova ljetnja turistička sezona (maj–septembar) biti najuspješnija do sada.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here