Programi razvoja male privrede za 2021. u KS: Za 15 dana bit će raspisani javni pozivi

Ministarstvo privrede KS, Privredna i Obrtnička komora KS, Udruženje poslodavaca KS te Sarajevska regionalna agencija SERDA, održali su sastanak kako bi postigli "sinergiju u djelovanju, aktivnostima i direktnom povezivanju Ministarstva privrede s privrednicima na području Kantona.

53

U sklopu Programa razvoja male privrede za 2021. godinu, Ministarstvo privrede KS, Privredna i Obrtnička komora KS, Udruženje poslodavaca KS te Sarajevska regionalna agencija SERDA, održali su sastanak kako bi postigli “sinergiju u djelovanju, aktivnostima i direktnom povezivanju Ministarstva privrede s privrednicima na području Kantona.

Ministar privrede KS Adnan Delić, kazao je da u narednih 15 dana raspisuju javne pozive.

“Željeli smo ih upoznati s programima ovih javnih poziva, jer nam je cilj da sveukupna sredstva projicirana za ove programe impelmentiramo shodno njihovoj namjeni. Dogovorili smo inicijalne sastanke, susrete i način predstavljanja naših programa privrednicima u saradnji s ovim udruženjima. Iznimno me raduje što su svi naši današnji gosti spremni za saradnju i kao i Ministarstvo privrede opredijeljeni da se stave na raspolaganje sa svim svojim kapacitetima”, rekao je Delić.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here