Kako je pizza majstor promijenio tok aktuelnog bankarstva

MF Banka kroz cijelu deceniju svog poslovanja u fokus stavlja segment malih i srednjih preduzeća, čime se izdvaja kao jedan od lidera u BiH. Podrška su svojim klijentima kojima na raspolaganje stavljaju resurse potrebne za pokretanje i unapređenje biznisa.

30

Duh Italije stigao je u Zenicu i to u poslovnicu MF Banke. Uz vino, pizze i zvuk mandolina predstavljena je kampanja „Za dobar biznis važne su nijanse“.

Prisutni su imali priliku da upoznaju dva gotovo identična lika, Milana i Mtlana, kojima pokretanje biznisa uslovljavaju nijanse – hrabrost i izbor pravog saradnika, spremnog da ih podrži u pravom trenutku. Rukovodstvo banke, kroz neobičan spot i novi pristup promociji bankarskih usluga, poslalo je jasnu poruku kojom ističe partnerski odnos, fleksibilnost i posvećenost klijentu.

Cijeli događaj upriličen je predstavljanjem zanimljivog video-spota, uz koji su prisutni mogli da probaju pizzu kod šefa Milana. Poseban pečat cijeloj večeri dale su stvarne priče klijenata kojima je upravo brzina i jednostavnost poslovanja MF Banke olakšala razvijanje i realizaciju ideja. A kako se šef snašao u ulozi poslovnog čovjeka pogledajte na linku pomenutog spota.

„Zadovoljstvo nam je što smo predstavili ovakav jedan događaj i izašli iz okvira i trendova aktuelnog bankarstva. Upravo je to svrha našeg postojanja – unapređenje i usavršavanje u svakom pogledu. Priče klijenata, koji su danas sa nama tu, stvarna su i iskrena potvrda, te naša motivacija da konstantno radimo na cijelom procesu kojim dodatno izlazimo u susret svima koji nam pružaju bezuslovno povjerenje“, rekao je šef filijale Zenica i ekspoziture Bugojno, Amir Bećirbašić.

MF banka, između ostalog, pruža bankarske usluge za mikro, mala i srednja preduzeća. Odlikuje je moderan i jednostavan bankarski poslovni model koji omogućava donošenje brzih odluka po mjeri svojih klijenata, a već nekoliko godina bilježi pozitivan i snažan trend rasta.

„Razumijevanje potreba je osnovna stavka koja je moje poslovanje usmjerila u MF Banku. Ljubaznost osoblja, profesionalnost i spremnost za rješavanje problema u svakom trenutku, nešto je što me je motivisalo da svoj poslovni put dodatno proširim i da ostvarim zacrtane ciljeve. I to sve ne bi bilo moguće bez enormne podrške koju mi je pružila MF Banka“, ističe zadovoljni klijent, Mario Škaro, vlasnik firme Auto Laura iz Bugojna.

MF Banka kroz cijelu deceniju svog poslovanja u fokus stavlja segment malih i srednjih preduzeća, čime se izdvaja kao jedan od lidera u BiH. Podrška su svojim klijentima kojima na raspolaganje stavljaju resurse potrebne za pokretanje i unapređenje biznisa.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here