Nadzorni odbor potvrdio novi mandat Uprave Mercatora

Novim mandatom uprave Mercatora osiguran kontinuitet upravljanja i stabilnost Mercatora.

42

Nadzorni odbor Grupe Mercator potvrdio je novi mandat Upravi Mercatora. Tomislav Čizmić, kao predsjednik Uprave, te Draga Cukjati i Igor Mamuza, kao članovi Uprave, i dalje će biti članovi Uprave u četverogodišnjem mandatu.

Fabris Peruško, član nadzornog odbora Mercatora, član uprave i izvršni direktor grupe Fortenova, naglasio je:

Novim mandatom uprave Mercatora osiguran kontinuitet upravljanja i stabilnost Mercatora. Prelaskom u Fortenovo, Mercator je postao dio najveće maloprodajne mreže u regiji, koja će i dalje raditi u interesu zaposlenih i dobavljača, a posebno kupaca. Postići ćemo smjele ciljeve koje smo  postavili razmjenom najboljih praksi, uspješnim prilagođavanjem brzim promjenama na tržištu i ulaganjem u prodajnu mrežu, te profesionalnim razvojem naših zaposlenih. “

Tomislav Čizmić, predsjednik Uprave Mercatora zahvalio se gospodinu Perušku i cijelom Nadzornom odboru na povjerenju.

 “U ime Upravnog odbora želim zahvaliti Fortenova i Mercator započeti će novi investicioni ciklus, koji će osigurati dalji uspješan razvoj Mercatora, a time i slovenačkih dobavljača. Nova ulaganja bit će namjenjena prvenstveno izgradnji novog distributivnog centra u Ljubljani, obnovi i proširenju prodajne mreže i digitalizaciji poslovanja. Nova ulaganja također, će imati pozitivan uticajj na poslovnu efikasnost Mercatora “, rekao je Čizmić.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here