Svoj omiljeni iPhone 11 pronađite u m:tel-u

Uz Pretplata: L+ tarifu rata za ovaj uređaj iznosi 36,73 KM

12

Ljubitelji iPhone mobilnih telefona, ponovo u m:tel ponudi mogu pronaći novi iPhone 11 od 64 GB u crnoj boji.

Ovaj moćni uređaj pružit će vam sve ono što želite od telefona – novi istem dual-kamera sačuvat će vaše najomiljenije trenutke, cjelodnevno trajanje baterije omogućit će vam više rada i manje punjenja, a  video-zapisi koje smartphone može da pruži, učinit će da vaše uspomene izgledaju bolje nego ikada.

Od svih sjajnih mogućnosti koje vam nudi ovaj telefon, izdvajamo i vrhunsku tehnologiju u službi bezbjednosti, budući da u današnje vrijeme čuvamo ogromnu količinu podataka upravo na telefonu i zbog toga je važno da oni budu zaštićeni. Face ID, koju ovaj telefon ima, najbezbjednija je tehnologija prepoznavanja lica na pametnom telefonu koja nudi intuitivnu i sigurnu provjeru autentičnosti uz TrueDepth kamera sistem za precizno mapiranje geometrije lica.

Zahvaljujući najbržem čipu na svijetu A13 Bionic, igranje video-igara, proširena stvarnost (AR) i fotografisanje, dobiće potpuno novu dimenziju i pružit će vam do sada nedoživljeno iskustvo.

Ako želite postati vlasnik jednog ovakvog moćnog uređaja kakav je iPhone 11, uz m:tel Pretplata: L+ tarifu, koja vam donosi neograničenu komunikaciju, možete želju pretvoriti u stvarnost za cijenu mjesečne rate koja iznosi samo 36,73 KM.

Požurite,  jer zalihe su ograničene!

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here