Prvi bh. online sajam te platforma za promociju i prodaju namještaja

Postignut sporazum o saradnji i partnerstvu u organizaciji “Prvog bh. online sajma namještaja” koji će se održati od 15. do 20. maja ove godine

26

 

U cilju unapređenja promocije proizvođača, te uspostavljanja novog načina prodaje i kupovine namještaja i asesoara za dom, u prostorijama Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH, 14. aprila 2021. godine, održan je sastanak s predstavnicima namjestaj.shop, prve bh. online platforme za promociju i prodaju namještaja i asesoara za dom.

Sastanku su prisustvovali potpredsjednik Privredne/Gospodarske Komore FBiH Mirsad Jašarspahić, direktor sektora za industriju i usluge Almin Mališević, sekretar Udruženja šumarstva i drvne industrije Mirsad Hubanić, te direktorica namjestaj.shop Samira Avdić, i direktorica marketinga Ajla Žujo Demirović.

Postignut je sporazum o saradnji i partnerstvu u organizaciji “Prvog bh. online sajma namještaja” koji će se održati od 15. do 20. maja ove godine.

Godina pandemije i izolacije mnogo je promijenila načine na koje se organiziraju svakodnevan život i društvo, utjecala je na načine na koje ljudi razmišljaju i komuniciraju, kako nude usluge i traže proizvode, utjecala je na razmjenu i trgovinu.

Imajući ovo u vidu, potpredsjednik Privredne/Gospodarske komore Mirsad Jašarspahić je naveo:

U ovakvim turbulentnim vremenima realni sektor spašava državu, a za rast i razvoj nužno je pratiti trendove i prilagoditi se situaciji. U tom smislu, Komora će pružiti stručnu i profesionalnu podršku u organizaciji Sajma. Naravno, priželjkujući skori povratak na staro normalno te da saobraćanje putem digitalnih medija ostane jedan od tokova komunikacije.” 

“Mi u namjestaj.shop prepoznajući nove potrebe te prateći globalne trendove želimo omogućiti jednostavnu i učinkovitu promociju i prodaju namještaja ali i krajnjim korisnicima ponuditi savremen način kupovine. Prvi bh. online sajam namještaja samo je jedan od načina da to i ostvarimo a podrška Komore izuzetan je vjetar u leđa”, zaključak je direktorice Samire Avdić.

U danima Sajma bit će upriličena Konferencija drvno-prerađivačkog sektora o temama posebno značajnim za proizvođače i prodavače namještaja u BiH. Privredna komora FBiH, ali i drugi učesnici Konferencije predstavit će svoj rad uz pozitivne priče iz prakse kao i značaj održivosti i jačanja ovog sektora.

Sajam će biti zatvoren dodjelom zajedničke nagrade Komore i platforme namjestaj.shop za proizvođače.

Privredna/Gospodarska Komora FBiH i platforma namjestaj.shop pozivaju sve da iskoristite ovu odličnu priliku za promociju svojih poslova i širenje poslovne mreže.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here