Dišite zdrav zrak u vašem domu

Povećani broj jona značajno poboljšava koncentraciju, omogućuje lakšu tjelesnu regeneraciju, smanjuje rizik od alergijskih napada i također smanjuje količinu sitne prašine, čestica polena, bakterija i virusa u zraku.

48

 

Vodopad jona

Udahnite duboko svjež i zdrav zrak u vlastitom domu. Baumit je s IonitColor stvorio sljedeću generaciju unutrašnje boje. Baumit IonitColor stvara zračne jone koji imaju pozitivan utjecaj na zdravlje. U prirodi, visoku koncentraciju jona doživjet ćete pored vodopada ili u šumi. Dokazano je da ovi zračni joni imaju blagotvoran učinak na vaše zdravlje i blagostanje.

Povećani broj jona značajno poboljšava koncentraciju, omogućuje lakšu tjelesnu regeneraciju, smanjuje rizik od alergijskih napada i također smanjuje količinu sitne prašine, čestica polena, bakterija i virusa u zraku. Baumit Ionit i njegova korisna funkcija naučno su dokazani u istraživačkom parku Viva *

Baumit Ionit

Baumit IonitColor

Dodir u boji. Kvalitetna mineralna unutrašnja boja za zidove i plafone. Dostupna u 66 odabranih Ionita nijansi. Obrada: Valjkom, četkom i bezzračno prskanje. Visoko paropropusna, vrlo dobre pokrivenosti, E.L.F., bez konzervansa. Baumit IonitColor aktivno poboljšava zrak unutrašnjeg prostora stvaranjem prirodnih zračnih jona.

https://baumit.ba/rjesenja/zdravo-stanovanje/baumit-ionit-sistem

Baumit IonitFinish

Za brzu primjenu. Gotova pastozna glet masa za unutrašnju primjenu koja aktivno reguliše vlagu. Prikladna za popunu spojeva i premazivanje površina (klasa kvaliteta Q1 do Q4). Za mašinsko (bezzračno prskanje) i ručnu obradu. Prikladno za sljedeće podloge: gipsane ploče, gips i beton. Preporučuje se za novogradnju i renoviranje. Najbolje u kombinaciji s IonitColor.

  • Poboljšava unutrašnju klimu
  • Idealna nadopuna IonitColor-u
  • Savršen kvalitet površine

Baumit IonitFino

Za ručnu primjenu. Suha glet masa za unutrašnju primjenu koja aktivno reguliše vlagu. Prikladno za popunu spojeva i premazivanje površina (klasa kvaliteta Q1 do Q4). Za ručnu obradu. Pogodno za sljedeće podloge: gipsane ploče, gips i beton. Preporučuje se za novogradnju i renoviranje. Najbolje u kombinaciji s IonitColor.

  • Poboljšava unutrašnju klimu
  • Idealna nadopuna IonitColor-u
  • Savršen kvalitet površine

Više na baumit.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here