Flydubai udvostručuje letove za Sarajevo u ljetnoj sezoni

Svi letovi trebali bi biti izvedeni avionom Boeing 737-800, međutim, aviokompanija je u procesu pripreme za povratak svojih aviona Boeing 737 MAX u službu, a koji sadrže nadograđenu kabinu poslovne i ekonomske klase , što smo mogli vidjeti na nekim sarajevskim letovima

66
Flydubai planira izvoditi do dva dnevna leta između svog čvorišta i Sarajeva u narednoj ljetnoj sezoni.
Aviokompanija, koja trenutno održava šest nedjeljnih linija između Dubaija i glavnog grada Bosne i Hercegovine, obavljat će dodatne letove 2. aprila, 3. aprila, 9. aprila i 10. aprila, nakon čega će se u periodu Ramazana od 4. aprila smanjiti na četiri puta od sredine aprila do sredine maja, izvještava Ex-Yu Avaiation.

Od 13. maja, avioprijevoznik će udvostručiti dnevne letove do glavnog grada Bosne i Hercegovine sve do 11. septembra, nakon čega će se operacije održavati četiri puta sedmično do početka zimske sezone 2021/2022, 31. oktobra.

Svi letovi trebali bi biti izvedeni avionom Boeing 737-800, međutim, aviokompanija je u procesu pripreme za povratak svojih aviona Boeing 737 MAX u službu, a koji sadrže nadograđenu kabinu poslovne i ekonomske klase , što smo mogli vidjeti na nekim sarajevskim letovima.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here