Finansijska podrška i mentorstvo za pokretanje biznisa u IT-u i kreativnoj industriji

Poziv za učešće je otvoren od 01.09.2020. i traje dok se ne potroše raspoloživa sredstva programa, a najkasnije do 01.08.2021.

29

U okviru projekta „Prijedor Circle Hub“ pokrenut je START UP ACCELERATOR koji predstavlja novi zajednički program finansijske podrške i mentorisanja Start Up kompanija u oblasti Informacionih tehnologija i Kreativne industrije Grada Prijedora i Agencije PREDA-PD.

START UP ACCELERATOR program je otvoren za sve zainteresovane preduzetnički orijentirane pojedince i/ili timove koji su započeli ili tek žele da započnu poslovanje na području Grada Prijedora i imaju proizvod ili uslugu koja se temelji na IT tehnologijama, kreativnoj industriji i inovacijama.

Program je otvoren za sve potencijalne preduzetnike/ce koji su započeli ili tek žele da započnu poslovanje na području grada Prijedora i imaju proizvod/uslugu koja se temelji na IT tehnologijama, kreativnoj industriji i inovacijama. Program osigurava za pet Start Up kompanija mentore, infrastrukturu, promociju, umrežavanje i bespovratna novčana sredstva  iz fonda vrijednog 35 000 KM.

Prioritet imaju oblasti softver/programiranje, video i računarske igre, dizajn, oglašavanje/marketing, zanati kroz upotrebu novih tehnologija (na primjer 3D štampa), fotografija, filmska i video industrija, muzika, izvođačke umjetnosti, arhitektura I radio i televizija.

Učesnici Programa i Korisnici podrške mogu biti pojedinici, razvojni timovi koji se sastoje od punoljetnih, poslovno sposobnih osoba koji će u sklopu Programa i sprovođenja Programa, biti obavezni registrovati se kao samostalni preduzetnici ili privredna društva sa sjedištem u gradu Prijedoru, a čiji je razvoj djelatnosti ili proizvoda vezan uz IT tehnologije, kreativnu industriju i inovacije, mikro i mala privredna društva (d.o.o.) registrovana nakon 01.08.2020. godine, sa sjedištem u gradu Prijedoru, čiji je razvoj djelatnosti ili proizvoda vezan uz IT tehnologije, kreativnu industriju i inovacije, samostalni preduzetnici (S.P.) registrovani nakon 01.08.2020. godine, sa sjedištem u gradu Prijedoru, čiji je razvoj djelatnosti ili proizvoda vezan uz IT tehnologije, kreativnu industriju i inovacije.

Poziv za učešće je otvoren od 01.09.2020. i traje dok se ne potroše raspoloživa sredstva programa, a najkasnije do 01.08.2021.

Zainteresirani studenti Univerziteta u Banjoj Luci mogu se prijaviti za učešće u Programu, a u procesu prijave na Program mogu da traže podršku  Centra za preduzetništvo i transfer tehnologija Univerziteta u Banjoj Luci .

Više informacija o pozivu dosuptno na linku http://startup.prijedorhub.com/start-up-accelerator-pomoc-pri-realizaciji-vasih-ideja/.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here