Disneyland postaje centar za cijepljenje protiv korone

Odmaralište Disneyland ponosno je što može pomoći okrugu Orange i gradu Anaheimu, dajući mu na korištenje našu imovinu. Zahvalni smo im na nastojanjima da se suzbije covid 19

51
Disneyland u kalifornijom okrugu Orange, zatvoren u martu radi zaustavljanja koronavirusa, postat će prvo mjesto za masovno cijepljene protiv covida-19, najavili su vladini dužnosnici.
Disneyland će biti prva lokacija za masovno cijepljenje (Super Point-of-Dispensing – POD) u okrugu, izvijestili su dužnosnici, najavljujući njegovo otvaranje za kraj sedmice.

“Odmaralište Disneyland”, najveći poslodavac u okrugu Orange, ponudilo se da postane prvi centar za masovno cijepljenje u okrugu, preuzimajući ogromnu zadaću u našem procesu distribucije cjepiva”, rekao je dužnosnik okruga Orange Andrew Do.

“Odmaralište Disneyland ponosno je što može pomoći okrugu Orange i gradu Anaheimu, dajući mu na korištenje našu imovinu. Zahvalni smo im na nastojanjima da se suzbije covid 19”, istaknula je u saopćenju glavna medicinska službenica Disney Parksa Pamela Hymel.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here