Dva miliiona KM za investicijske projekte

Upravni odbor Kompenzacionog Fonda RS dao je  saglasnost na rang-liste sa iznosima sredstava po privrednim subjektima za podršku investicionim projektima

46

Upravni odbor Kompenzacionog Fonda Republike Srpske dao je  saglasnost na rang-liste sa iznosima sredstava po privrednim subjektima za podršku investicionim projektima u uslovima poslovanja izazvanih pandemijom virusa korona, u ukupnom iznosu od 2.000.000 KM.

Upravni odbor Kompenzacionog fonda prihvatio je Informaciju o zapošljavanju doktora medicine na određeno vrijeme u javnim zdravstvenim ustanovama u RS u toku pandemije izazvane virusom Sars-Cov-2.

Kompenzacioni Fond je saglasan da se uplate sredstva za bruto plate iz Kompenzacionog fonda za mjesec novembar u iznosu od  58.257,85 KM za ukupno 31 doktora medicine u javnim zdravstvenim ustanovama u RS.

Kompenzacioni Fond je saglasan da se uplate sredstva za bruto plate iz Kompenzacionog fonda za mjesec decembar u iznosu od  91.010,06 KM za ukupno 42 doktora medicine u javnim zdravstvenim ustanovama u RS.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here