70% popusta na karte za noćno skijanje uz UniCredit Bank beskontaktno plaćanje mobitelom

20% popusta na dnevne, poludnevne i karte za noćno skijanje za plaćanje karticama UniCredit Bank 70% popusta na kartu za noćno skijanje za beskontaktno plaćanje mobitelom akcija traje do 31.03.2021.

33

UniCredit Bank je i ove sezone u saradnji sa KJP ZOI ’84 osigurala odlične popuste za sve ljubitelje zimskih sportova. Tokom trajanja skijaške sezone na Bjelašnici i Igmanu, klijenti UniCredit Bank će za plaćanje svojim karticama moći ostvariti 20% popusta na kupovinu dnevnih, poludnevnih i karata za noćno skijanje, dok za korisnike usluge m-kartice, beskontaktnog plaćanja mobitelom, UniCredit Bank je osigurala 70% popusta na karte za noćno skijanje.

U ovu akciju uključene su sve kartice UniCredit Bank, tako da svi koji posjeduju Mastercard ili Visa kartice UniCredit Bank mogu koristiti ove pogodnosti. Za one koji nisu klijenti UniCredit Bank, to mogu postati posjetom najbližoj poslovnici, te ugovoriti uslugu koja im najviše odgovara.

Za klijente UniCredit Bank koji do sada nisu aktivirali uslugu m-kartice, koja im omogućava beskontaktno plaćanje mobitelom, a posjeduju mobitel koji ima funkciju NFC, te imaju aktiviranu uslugu mobilnog bankarstva, postavke m-kartice mogu podesiti vrlo jednostavno. Po odabiru kartice koju žele koristiti za beskontaktno plaćanje mobitelom u m-ba aplikaciji, u desnom dijelu ekrana biraju opciju Aktiviraj karticu. Odabirom ove opcije, otvorit će se novi ekran na kojem je potrebno potvrditi aktivaciju m-kartice klikom na opciju Aktiviraj. Na kartici, u prikazu u m-ba aplikaciji, pojavit će se plava ikonica koja potvrđuje da je vaša m-kartica aktivirana, te da je to primarna kartica kojom se vrše plaćanja. Promjenu kartice je moguće izvršiti u bilo kojem trenutku, a za plaćanje je dovoljno otključati ekran, bez ulaska u m-ba aplikaciju, prisloniti telefon POS aparatu i izvršiti plaćanje, te tako osigurati popust i uštedu vremena.

 

Bezbrižno uživajte u zimskoj čaroliji i zapamtite da skijanje se brzo uči, a kada imaš popust ne ostaješ kući.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here