Promocija IT sektora Bosne i Hercegovine u Turskoj

TK BiH će izraditi  katalog u elektronskom obliku, koji bi koristio  prilikom obilaska nevladinih organizacija, firmi, klastera i poslovnih zona u Turskoj

23

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine putem predstavništva u Istanbulu i dogovorom sa  Privrednom komorom grada Istanbula pokreće  Projekat “Promocija IT sektora Bosne i Hercegovine u Republici Turskoj” koji bi podrazumijevao analizu tržišta Republike Turske i  promocije bosanskohercegovačke IT industrije na turskom tržištu.

Odbor IKT asocijacije je podržao projektnu aktivnost i predložio  anketiranje domaćih IT kompanija kako bi se dobio kvalitetniji pregled ponude usluga i proizvoda, kao i oblasti u kojima djeluju bh. kompanije.

Na osnovu prikupljenih podataka zainteresiranih kompanija VTK BiH će izraditi  katalog u elektronskom obliku, koji bi koristio  prilikom obilaska nevladinih organizacija, firmi, klastera i poslovnih zona u Turskoj. Uporedo bi se organizirali  online, B2B i radni sastanci zainteresovanih kompanija.

Iz zainteresiranih IKT kompanija uz  popunjeni Anketni upitnik potrebno je dostaviti i logo firme, kao i fotografije proizvoda koji se prezentiraju  na e-mail:  sinisa.saric@komorabih.ba

Anketni upitnik možete preuzeti na linku http://www.komorabih.ba/wp-content/uploads/2020/10/Upitnik-IT-sektor.docx

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here