Samsung QLED televizori s garancijom od pet godina

Svi koji u periodu od 1 oktobra  do 31. decembra 2020. kupe neki od Samsung QLED televizora dobijaju posebnu garanciju

13

Svi korisnici koji u periodu od 1 oktobra  do 31. decembra 2020. kupe neki od uređaja iz širokog asortimana Samsung QLED televizora dobijaju posebnu garanciju u trajanju od pet godina na kupljeni model.  Svi detalji ove promocije dostupni su na sljedećem linku.

“U 2019. godini, Samsung je predstavio Remote Access opciju, dostupnu na najnovijim pametnim televizorima, pomoću koje korisnici putem uređaja mogu daljinski da pristupe sadržaju na svom računaru i upravljaju podacima bez obzira na lokaciju računara.

Wi-Fi Direct opcija, koja dolazi uz Remote Access, zaslužna je za neometano dijeljenje sadržaja ekrana između televizora i računara, mobilnih telefona i tableta.

Svi nekada imamo potrebu da se odmorimo od gledanja u ekrane, kako bismo uživali u malo mira i tišine. Srećom, Ambient Mode omogućava baš to. Uz Ambient Mode, kada su isključeni, Samsung televizori mogu da kreiraju opuštenu atmosferu prikazivanjem umjetničkih djela, porodičnih fotografija i drugog relaksirajućeg sadržaja. Kada korisnici žele da se potpuno odmore od ekrana, mogu podesiti Ambient Mode tako da se prilagodi pozadini iza uređaja, pa da se ekran neprimjetno stopi sa okolinom.

Transformisanje televizora u ličnu umjetničku galeriju nikada nije bilo jednostavnije uz Tap View opciju, koja omogućava prenos i prikazivanje fotografija sa pametnog telefona na ekran televizora, uz samo jedan klik.

Savremeni televizori su posljednjih godina definitivno postali mnogo više od uređaja za gledanje informativnog programa i filmova, i to zahvaljujući brojnim servisima i aplikacijama koji dolaze uz njih. Današnji modeli korisnicima nude široku paletu opcija za svaku situaciju, a pogodnosti koje su ovdje navedene samo su neke od njih”, saopćeno je iz Samsunga.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here