Promoviran novi realme telefoni

Serija realme 7 odražava realme težnju ka visokom kvalitetu, sa realme 7 Pro i realme 7 kao prvim pametnim telefonima ikad koji su prošli testove TüV Rheinland provjere pouzdanosti.

42

U organizaciji ovlaštenog distributera za realme brend, Comtrade Distribution d.o.o, a u prisustvu brojnih medija i dugogodišnjih poslovnih partnera kompanije Comtrade, te uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, danas je u Sarajevu upriličeno predstavljanje novih realme telefona – realme 7 i realme 7 pro. Riječ je o uzbudljivom novom izdanju najbrže rastuće marke pametnih telefona na svijetu.

“Realme je tehnološki brend specijaliziran za pružanje vrhunskog kvaliteta pametnih telefona i IoT proizvoda s najboljim dizajnom i performansama. Na našem tržištu je od marta 2020. godine I još od tada bilježi veliko interesovanje među krajnjim korisnicima. realme 7 Pro će biti dostupan u prodaji od 13.10. dok će prodaja realme 7 biti u prodaji od 21.10.2020. godine. Uređaji će se moći kupiti u maloprodajama ili preko web shopova maloprodajnih partnera u BIH. S obzirom na prodajne rezultate koje ovaj brand bilježi u svijetu, vrlo brzo  očekujemo slične rezultate prodaje i na bh. tržištu. Uređaji su izuzetno kvalitetni i naš zadatak kao distributera je da obezbjedimo kontinuiranu isporuku i dostupnost realme telefona u BiH, zatim da osiguramo konkuretne cijene u skladu sa evropskim tržištem, te kvalitetnu aftersales podršku za svakog krajnjeg korisnika realme telefona. Nakon današnjeg predstavljanja, sigurni smo da će realme serija 7 biti izbor velikog broja krajnjih korisnika koji razmišljaju o zamjeni svog postojećeg mobilnog telefona”, izjavila je Ema Delalić, Marketing manager kompanije Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo.

Realme 7 je savršena serija za mlade ljude koji trebaju uređaj koji ih može pratiti. Ova serija može se pohvaliti SuperDart Charge tehnologijom brzog punjenja, sa ultra-dugim vijekom trajanja baterije.

realme 7 Pro – 65W Evolucija punjenja

Realme 7 Pro predstavlja evoluciju punjenja sa SuperDart tehnologijom brzog punjenja od 65 W. Baterija od 4500 mAh se može napuniti do 100% u roku od 34 minute – najbrže punjenje u pametnom telefonu srednje klase. Realme 7 Pro sadrži četverostruku kameru Sony od 64MP, sa Starry Modom, paketom novih filtera i 32MP ugrađenom selfie kamerom, kao i Snapdragon 720G procesorom i 6.4” Super AMOLED displejom preko cijelog ekrana. Savršen uređaj za ljubitelje fotografije koji žele zabilježiti svijet oko sebe zapanjujućim, oštrim slikama.

realme 7 – Neviđena Snaga. Neviđeno Punjenje

 Realme 7 nudi najbolju snagu sa neviđenim punjenjem, uz 30W brzo Dart punjenje. Baterija od 5000mAh ima kapacitet od mjesec dana trajanja u stanju pripravnosti, prvi gaming procesor MediaTek Helio G95, čine ga najsnažnijim gameing telefonom u konkurenciji. realme 7 se može pohvaliti ultra glatkim ekranom od 90Hz i AI četverostrukom kamerom od 48MP, te sa 16MP ugrađenom selfie kamerom. Savršen uređaj za gamere.

Predstavljanje realme serije 7 nije održano samo u Bosni i Hercegovini. Ova je serija, na današnji dan, svoje predstavljanje upriličila i u svim drugim evropskim gradovima.

Serija realme 7 utjelovljuje duh realme kompanije. Sa većim ciljem, pomiče granice i drži nas motiviranim. Realme 7 serija donosi poboljšane performanse, dizajn i kvalitetu – upravo ono što naših 45 miliona globalnih korisnika očekuje od nas. Kao najbrže rastuća kompanija za pametne telefone na svijetu, uzbuđeni smo što lansiramo seriju realme 7 u Evropu”, rekao je Madhav Sheth, potpredsjednik realme kompanije, CEO realme za Evropsko tržište i Indiju.

Prvi pametni telefoni sa prolaznim testom TÜV Rheinland provjere pouzdanosti pametnih telefona

Serija realme 7 odražava realme težnju ka visokom kvalitetu, sa realme 7 Pro i realme 7 kao prvim pametnim telefonima ikad koji su prošli testove TüV Rheinland provjere pouzdanosti. TÜV Rheinland provjera pouzdanosti telefona sadrži 23 glavna i 38 manjih testova, koji pokrivaju mnoge uobičajene scenarije upotrebe. realme je nadogradio testove kvaliteta kako bi dodatno poboljšao pouzdanost pametnog telefona.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here