I ove godine Addiko volonteri u kampusu Univerziteta u Banjaluci

Addiko banka već četvrtu godinu zaredom realizuje projekat Addiko Cares, u okviru kojeg izdvaja značajna sredstva za podršku lokalnoj zajednici u kojoj djeluje kroz podršku radu vaspitno-obrazovnih i zdravstvenih institucija

61

Prošle godine Addiko Bank ad Banja Luka i Univerzitet u Banjoj Luci potpisali su Sporazum o saradnji, kojim je dogovorena podrška Banke aktivnostima Univerziteta, kao i volonterski rad zaposlenika Banke. Kako bi studentima pružili ljepšu i ugodniju pauzu od predavanja, zaposlenici Addiko banke ove godine su u okviru Addiko Cares projekta obnovili 39 klupa u dvorištu Univerziteta. U sklopu partnerske saradnje sa Univerzitetom, Addiko volonteri su prošle godine, u okviru Kampusa Univerziteta, ofarbali i reparirali 29 klupa i četiri stola za stoni tenis.

„Projekat Addiko Cares daje priliku našim zaposlenicima da se uključe u rješavanje problema i uređenje zajednice u kojoj Banka posluje. Sve aktivnosti su volonterske, tako da nam je jako drago što smo i ove godine imali sjajan odziv i što zaposlenici naše Banke uvijek žele učestvovati u unapređenju naše zajednice. Kao i prošle godine, Banka je finansirala reparaciju klupa, a naši vrijedni zaposlenici su ih dodatno uljepšali,“ istakao je Dalibor Ličina, regionalni menadžer prodaje Addiko Bank ad Banja Luka.

Addiko banka već četvrtu godinu zaredom realizuje projekat Addiko Cares, u okviru kojeg izdvaja značajna sredstva za podršku lokalnoj zajednici u kojoj djeluje kroz podršku radu vaspitno-obrazovnih i zdravstvenih institucija.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here