Međunarodni online poslovni susreti od 1. do 14. oktobra

Online poslovni susreti održat će se u sklopu međunarodne konferencije LEAP Summit u Zagrebu

13

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), u saradnji sa Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) i Evropskom poduzetničkom mrežom (EEN) te u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom komorom BiH i Evropskom komisijom, organizuje online poslovne susrete koji će se održati od 1. do 14. oktobra 2020. godine u sklopu međunarodne konferencije LEAP Summit u Zagrebu, koja svake godine okuplja više od 3.500 učesnika iz Hrvatske i više od drugih zemalja, uglavnom iza Evropske unije.

Fokus Konferencije je na multidisciplinarne teme vezane uz pOduzetništvo, EU, digitalne tehnologije, održivi razvoj, razvoj karijere itd. LEAP Summit održaT će se 1. i 2. oktobra 2020. godine kao hibridni događaj – i offline i online putem web stranice.

Ovaj događaj je prvenstveno namijenjen kompanijama, start-upovima, freelancerima, investitorima, udruženjima, studentima, univerzitetima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu saradnju i istražiti nova tržišta. Učešće na konferenciji i B2B susretima je besplatno.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here