Priznanje za najbolju mobilnu aplikaciju UniCredit Bank

Dodijeljena priznanja Zlatni BAM za najveću aktivu i najveći ukupni kapital Posebno priznanje za najbolju mobilnu aplikaciju u bankarstvu

77

 

 

  • Dodijeljena priznanja Zlatni BAM za najveću aktivu i najveći ukupni kapital
  • Posebno priznanje za najbolju mobilnu aplikaciju u bankarstvu

Na tradicionalnoj dodjeli bankarskih nagrada Zlatni BAM u Sarajevu, UniCredit Bank d.d. je preuzela nagrade u dvije kategorije. Nagradom Zlatni BAM za najveću aktivu i najveći ukupni kapital, UniCredit Bank je potvrdila svoju lidersku poziciju na tržištu. Posebno priznanje, Plaketu Zlatni BAM, UniCredit u Bosni i Hercegovini je dobio za najbolju mobilnu aplikaciju u bankarstvu.

 

U okolnostima koje nam je donijela pandemija i uslovima u kojima je bankarski sektor trebao dati jednostavna rješenja, koja će pružiti klijentima vrhunsku uslugu, ali istovremeno i sigurnost, UniCredit Bank je predstavila bh. tržištu novu verziju m-ba aplikacije (mobilno bankarstvo) u modernom dizajnu, sa većim brojem funkcionalnosti, ali i ponudila dodatne pogodnosti za svoje korisnike. Uz jednostavniju prijavu putem skeniranja otiska prsta ili lica, nova aplikacija nudi mogućnosti upravljanja budžetom i kategorizaciju troškova, jednostavnije plaćanje uz mogućnost korištenja QR koda, te veću dostupnost informacija o svim računima, kreditima, oročenjima, karticama i drugim aktiviranim bankarskim uslugama.

 

„Važno nam je da pružamo našim klijentima uslugu koja odgovara njihovim potrebama, ali istovremeno olakšava i nudi dodatne mogućnosti. Slušamo mišljenja naših klijenata i vidimo da su već prepoznali prednosti naše  aplikacije, a ovo priznanje je samo još jedna potvrda da smo izradili mobilnu aplikaciju koja zaista nudi klijentima rješenja.“– izjavio je Leo Bevanda, direktor razvoja i upravljanja kanalima distribucije po preuzimanju priznanja.

 

Priznanja “Zlatni BAM”, na osnovu godišnjih izvještaja nezavisnih revizora, već 18 godina dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin “Banke i Biznis u BiH” najuspješnijim bankarskim kolektivima u Bosni i Hercegovini

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here