Grand kafa nagrađuje da se niko ne dosađuje

Dobitnici će biti objavljeni na internet stranici www.grandkafa.com. O terminu i lokaciji preuzimanja nagrade organizator će se dogovoriti sa dobitnikom.

82

Bilo da je ljeto, zima, proljeće ili jesen, kafa je napitak bez kojeg dan ne može proći. Pogotovo je dobro kada imate onu jednu za koju znate da je uvijek dobra i da ne možete pogriješiti. Grand kafa je upravo to što vam treba u jednom pakovanju, u jednoj šoljici.

Ljubitelji Grand kafe, osim što redovno uživaju i u mirisu i u ukusu ovog napitka, navikli su već da njihova vjernost bude i nagrađena. Tako Grand i ovaj put, u saradnji sa marketima Tropic, organizuje nagradnu igru naziva „Grand kafa te nagrađuje“, koja počinje 17. augusta i traje do 17. septembra.

U nagradnoj igri mogu učestvovati sve osobe starije od 18 godina, koje su nastanjene/imaju stalno mjesto boravka na teritoriji Republike Srpske, a učestvuje se kupovinom minimalno 500g Grand kafe Gold ili Grand kafe Aroma, na jednom fiskalnom računu (u pakovanjima od 500, 375, 200 ili 100 grama) isključivo u Tropic d.o.o. maloprodajnim objektima na teritoriji Republike Srpske. Dovoljno je poslati SMS poruku sa podacima i redoslijedom: TROPIC(razmak)broj fiskalnog računa(razmak)ime i prezime(razmak)grad iz kojeg je učesnik. SMS poruka se šalje na broj 091 112 404, a cijena SMS poruke je 0,10 KM + PDV za korisnike iz svih mobilnih mreža (BH Telecom, HT Eronet i m:tel).

Za naše vjerne kupce i ovaj put smo spremili izuzetno vrijedne nagrade. Riječ je o telefonima Redmi Note 9 PRO, Tesla TV (50”T607 SMART), te električnim romobilima Ninebot KickScooter ES1 Segway, i sve to po pet puta, s obzirom na to da ćemo imati pet sedmičnih izvlačenja. Stoga pozivamo sve ljubitelje Grand Gold i Grand Arome da se opskrbe svojom omiljenom kafom, a mi ćemo ih za to i nagraditi“, – poručili su iz Grand kafe.

Broj kupovina i učešća nije ograničen, s tim da jedan učesnik može dobiti samo jednu nagradu u toku trajanja nagradne igre. U slučaju da isti učesnik bude izvučen više puta ostvariće pravo samo na prvu nagradu za koju je izvučen. Izvlačenje će se obavljati sedmično, a prvo izvlačenje će biti održano 25.08.2020. godine.

Dobitnici će biti objavljeni na internet stranici www.grandkafa.com. O terminu i lokaciji preuzimanja nagrade organizator će se dogovoriti sa dobitnikom.

Sve nas spaja i miris

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here