Paket usluga Sparkasse Bank za penzionere od 0,99KM mjesečno

Pored posebnih uslova finansiranja, korisnici ovih kredita na poklon dobijaju paket kućne asistencije Adriatic Osiguranja.

37

Sparkasse Bank od augusta 2020. godine korisnicima penzija/mirovina nudi jedinstven SparPaket proizvoda i usluga po mjesečnoj cijeni od 0,99KM, a koji uključuje: plaćanje režijskih i drugih računa u poslovnicama Sparkasse Bank bez naknade, debitnu karticu te uslugu telefonske provjere stanja računa i uplate penzija.

„Sparkasse Bank je tokom pandemije kroz niz aktivnosti i pogodnosti nastojala biti potpora klijentima penzionerima/umirovljenicima kojima je ovaj period posebno izazovan. Svjesni činjenice da im povratak u svakodnevnicu nije jednostavan, a vodeći se njihovim osnovnim potrebama i zahtjevima,  odlučili smo im omogućiti korištenje seta proizvoda i usluga banke po simboličnoj mjesečnoj cijeni. Osim što ovaj paket našim klijentima treće dobi može donijeti tako neophodne finansijske uštede, omogućit će im i da bez naknade izmiruju režijske i druge račune na jednom mjestu, umjesto da se u vrijeme pandemije izlažu rizicima odlaskom na više naplatnih mjesta“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Bank.

SparPaket za penzionere potpuno je prilagođen potrebama klijenata starije životne dobi te sadrži sve one proizvode i usluge koje oni najviše koriste. U cijenu SparPaketa od 0,99KM uključena je besplatna realizacija naloga za plaćanje režija. Osim toga, paket sadrži debitnu karticu bez naknade za prvo izdavanje, a sa kojom mogu sigurno podizati gotovinu na preko 100 bankomata Sparkasse Bank širom BiH, i to beskontaktno – bez potrebe za umetanje kartice u aparat. I  na kraju, u paket je uključena i IVR usluga telefonske provjere stanja računa, što je starijim sugrađanima posebno korisno i potrebno u periodu isplate penzija/mirovina.

Osim povoljnog SparPaketa za osnovne finansijske potrebe, Sparkasse Bank u ponudi ima i specijalnu liniju kredita za penzionere/umirovljenike. Pored posebnih uslova finansiranja, korisnici ovih kredita na poklon dobijaju paket kućne asistencije Adriatic Osiguranja. Ovaj paket asistencije im pruža potrebnu podršku i pomoć u domu poput otklanjanja kvarova na vodovodnim i električnim instalacijama, bravama i sistemu grijanja kao i sanaciju stakla.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here