Virtualni dani karijera

Za razliku od jednodnevnih fizičkih sajmova, virtualni sajam je aktivan 8 dana od 0 do 24, i dostupan putem svih (desktop/mobilnih) uređaja

38

VDKZ ili Virtualni dani karijera već 10 godina okupljaju partnere iz regije na najvećem online sajmu poslova u regiji. Samo prošle godine ostvareno je više od 300.000 posjeta i 27.000 prijava na oglase. Na sajmu su se predstavile 84 kompanije koji su na svojim štandovima objavile preko 500 oglasa za posao.oglase. Na sajmu su se predstavile 84 kompanije koji su na svojim štandovima objavile preko 500 oglasa za posao.

Ove godine se predstavlja u novom ruhu kao regionalni sajam poslova. Od ove godine se događaju pridružuje i Slovenija i njihov portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta Deloglasnik, koji zajedno sa MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina,  Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao – Hrvatska i Vrabotuvanje – Makedonija učestvuje u organiziciji sajma. Novu adres je https://regionalnisajamposlova.com/! Sajam će se održati od 7. do 14. oktobra 2020.

Sa minimalnim angažmanom mogu se  predstaviti prednosti i istaknuti se među konkurencijom. Napredak tehnologije daje novu dimenziju komunikaciji i kvaliteti procesa zapošljavanja.

Za razliku od jednodnevnih fizičkih sajmova, virtualni sajam je aktivan 8 dana od 0 do 24, i dostupan putem svih (desktop/mobilnih) uređaja. Sajam vam omogućuje da na jednostavan i efikasan način svoju kompaniju predstavite velikom broju tražitelja posla u jednoj ili više zemalja, te da kroz direktnu, ‘jedan na jedan’, komunikaciju pronađete talentovane kandidate koji će se savršeno uklopiti u vaš postojeći tim zaposlenika. Virtuelni štand kreira se u nekoliko jednostavnih koraka, bez potrebe da trošite resurse na putovanja, angažman zaposlenika i štampanje promo materijala.

“Rezervišite svoj štand na vrijeme putem naše stranice i ostvarite popust na ranu prijavu do kraja avgusta. Pridružite nam se na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova”, kazali su organizatori.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here