HT Eronet sponzor B2B konferencije Connecto 2020

Ne sumnjamo da će Konferencija generirati i producirati set novih ideja i poslovnih povezivanja, te na taj način osigurati daljnji prosperitet BiH, poručuju iz Eroneta

75

U saradnji sa Intera tehnološkim parkom iz Mostara, organizatorom Business To Business konferencije Connecto 2020, HT Eronet predstavio se kao sponzor te konferencije.

Konferencija će se održati od 28. do 30. jula 2020. godine i to u cijelosti on-line, odnosno digitalno, a za 360 registriranih sudionika planirani su brojni video sastanci i paneli, koji imaju za cilj okupiti i povezati domaće i poduzetnike iz bh. dijaspore, kao i ambasade i međunarodna preduzeća i organizacije u Bosni i Hercegovini.

U ime Eroneta, sudionike je pozdravio Tomislav Ruk, član Uprave i izvršni direktor za marketing, prodaju i korisničku podršku, a isto su učinili i Karina Rau, voditeljica GIZ projekta i Eric Nelson, američki ambasador u BiH.

“HT Eronet je kao društveno odgovorna kompanija prihvatila poziv Intere za sudjelovanjem i sponzorstvom, posebice imajući u vidu da je riječ o jedinstvenom događaju koji unatoč izazovima ograničenja i fizičkog nastupa prouzročenih pandemijom Covida 19 u regiji i cijelom svijetu, uspijeva povezivati domaće i inozemne poduzetnike. Upravo su tehnološka rješenja omogućila aktivno sudjelovanje na Konferenciji i ne sumnjamo kako će ona generirati i producirati set novih ideja i poslovnih povezivanja, te na taj način osigurati daljnji prosperitet Bosni i Hercegovini i sveukupnoj zajednici“ – poručio je Ruk.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here