Banja Vrućica od danas prima turističke vaučere

Za realizaciju programa turističkih vaučera u Banji Vrućici otvoren je telefonski broj 053/ 421-400, putem kojeg se mogu dobiti sve informacije, a otvoren je i poseban meni "Turistički vaučer" na zvaničnoj internet stranici Banje, sa dodatnim pojašnjenjem procedura i pratećom ponudom

137

Zdravstveno-turistički centar Banja Vrućica danas je počeo realizaciju programa turističkih vaučera Ministarstva trgovine i turizma RS, kao i akcijskih ljetnih aranžmana kako bi olakšao primjenu vaučera uz dodatne pogodnosti.

Izvršni direktor za operacije i marketing Centra Aleksandar Radošević rekao je da je za realizaciju programa turističkih vaučera u Banji Vrućici otvoren telefonski broj 053/ 421-400, putem kojeg se mogu dobiti sve informacije, a otvoren je i poseban meni “Turistički vaučer” na zvaničnoj internet stranici Banje, sa dodatnim pojašnjenjem procedura i pratećom ponudom.

“Na projekat turističkih vaučera prevashodno gledamo kao na strateški projekat koji će nam pomoći i dugoročno”, izjavio je Radošević na konferenciji za novinare.

On je ukazao na paradoks da veliki broj građana BiH na velnes aranžmane odlaze u Sloveniju, dok iz te zemlje turisti dolaze u Banju Vrućicu, te izrazio nadu da će program turističkih vaučera motivisati domaće goste da posjete Centar  i uvjere se u kvalitet ponude “koji je u rangu vrhunskih“.

Prema njegovim riječima, slogan sa kojim Centar nastupa ove sezone je “Banja Vrućica, Vaš izbor ovog ljeta”, a za korisnike turističkih vaučera kreirani su dodatni aranžmani i ponude.

“Svi korisnici vaučera moći će da koriste naše standardne ponude, noćenje sa doručkom klasično ili velnes i zdravstvene aranžmane. Pored toga, pripremili smo i nekoliko posebnih velnes aranžmana koji su prilagođeni vaučeru od tri, četiri i pet dana”, izjavio je Radošević.

On je pojasnio da za individualnu posjetu minimalan broj dana za korištenje vaučera iznosi tri.

“Stoga smo napravili velnes aranžman Ljetno opuštanje koji, osim tri noćenja sa doručkom, uključuje i večer sa neograničenim korištenjem otvorenog i zatvorenog bazena”, naveo je Radošević.

On je kazao da je do 15. novembra, do kada traje program turističkih vaučera, pripremljen paket aranžman “Porodični odmor” koji uključuje četiri noćenja sa doručkom i večerom, po jedno korištenje kardijal i orijental saune, dva puta vožnju biciklom, uz neograničeno korištenje otvorenog i zatvorenog bazena. Radošević je kao dodatnu pogodnost, naveo da mališani uzrasta do sedam godina mogu besplatno boraviti, dok se u prethodnom periodu tu mogućnost imala djeca do četiri godine.

“Za djecu stariju od sedam godina, četvorodnevni program u hotelu Kardijal košta 180 KM”, rekao je Radošević.

 

 

 

 

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here